Troba la teva recepta

5 receptes sorprenents amb llenties

Celebrem el Dia Mundial dels Llegums amb diferents preparacions de l'ambaixadora per excel·lència d'aquests fruits

06/02/2019

Humils i nutritives. Així són les llenties, l'únic aliment que aporta un percentatge tan elevat de proteïnes (20% seques i 10%cuites) amb tan poc greix (menys de l'1%). A més, són riques en hidrats de carboni, en vitamines i minerals. I calentes són un gran remei contra el fred de l'hivern. Us en proposem cinc plats.

01 Pastís de llenties i formatge

Pastís de llenties i formatge Becky Lawton

Pastís de llenties i formatge

Ou, nata líquida, formatge, llenties (vermelles) i al forn. Un pastís suculent i original per als dies de fred.

Llegiu la recepta completa

02 Llenties beluga amb nous i llagostins

Llenties beluga amb nous i llagostins

Llenties beluga amb nous i llagostins

Si les compareu amb el caviar entendreu per què s'anomenen així. Les llenties beluga són molt petites, motiu pel qual no cal que les poseu en remull. A més, no tenen clovella i es couen en molt poc temps. En aquest cas, Ada Parellada les combina amb llagostins.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de llenties amb comí

Sopa de llenties amb comí Becky Lawton

Sopa de llenties amb comí

Les llenties vermelles no tenen pell, per això són fàcils de digerir i ideals per a les persones que no toleren bé els llegums. I si, a més, les tritureu una mica i en feu sopa, encara les digerireu més bé.

Llegiu la recepta completa

04 Llenties guisades

Llenties guisades Miquel Àngel Roque

Llenties guisades

Miquel Àngel Roque prepara la versió més clàssica, tot afegint-hi cansalada.

Llegiu la recepta completa

05 Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

En aquest cas, les llenties es trituren després d'haver-les cuit amb llet i vainilla. Són la base d'un plat tan original com contundent.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto