Troba la teva recepta

Preparació

  1. El dia abans, renteu les llenties i deixeu-les en remull.
  2. Peleu la ceba, els alls i les pastanagues. Piqueu la ceba i l’all, i talleu la pastanaga a daus. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l’api.
  3. Talleu la cansalada a talls regulars. En una cassola, marqueu-la i reserveu-la. Afegiu-hi oli d’oliva i sofregiu la ceba, l’all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi la pastanaga i l’api.
  4. Continueu la cocció uns minuts, empolseu-ho amb el pebre vermell de la Vera i incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir uns minuts.
  5. Peleu les patates i trenqueu-les a trossos. Incorporeu-les a la preparació anterior, remeneu-ho i afegiu-hi les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i coeu-ho a foc suau 45-60 min. A mitja cocció, afegiu-hi el xoriço trossejat i la cansalada. Salpebreu-ho al final de la cocció i acabeu-ho amb julivert picat. Si s’asseca, podeu afegir-hi una mica més de líquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto