Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 190 ºC.
  2. Renteu les llenties i coeu-les en una olla, amb aigua freda, ben tapada 10-15 min. Després de 10 min, comproveu si cal afegir-hi més aigua. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i afegiu-hi el formatge, la ceba picada, el julivert, el pebre de Caiena i suc de llimona. Salpebreu-ho.
  3. En un recipient a part, bateu l’ou lleugerament, afegiu-hi la nata líquida i aboqueu-ho sobre les llenties.
  4. Greixeu un motlle per a pa de 450 g amb la mantega. Poseu-hi la barreja a dins i premeu-la bé, perquè quedi molt compacta dins el motlle. Enforneu-ho durant uns 45-50 min, fins que es noti ferm al tacte.
  5. Deixeu-ho reposar 10 min abans de treure del motlle.

CONSELL
Podeu cuinar-ho el dia anterior i escalfar-ho lleument al microones. També podeu servir-ho fred, combinat amb una amanida de tomàquet i ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: