Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 190 ºC.
  2. Renteu les llenties i coeu-les en una olla, amb aigua freda, ben tapada 10-15 min. Després de 10 min, comproveu si cal afegir-hi més aigua. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i afegiu-hi el formatge, la ceba picada, el julivert, el pebre de Caiena i suc de llimona. Salpebreu-ho.
  3. En un recipient a part, bateu l’ou lleugerament, afegiu-hi la nata líquida i aboqueu-ho sobre les llenties.
  4. Greixeu un motlle per a pa de 450 g amb la mantega. Poseu-hi la barreja a dins i premeu-la bé, perquè quedi molt compacta dins el motlle. Enforneu-ho durant uns 45-50 min, fins que es noti ferm al tacte.
  5. Deixeu-ho reposar 10 min abans de treure del motlle.

CONSELL
Podeu cuinar-ho el dia anterior i escalfar-ho lleument al microones. També podeu servir-ho fred, combinat amb una amanida de tomàquet i ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto