Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos. Daureu els caps i les pells, juntament amb els alls tallats de qualsevol manera i un raig generós d'oli. Comenceu a foc fort.
  2. Quan hagi canviat de color, afegiu-hi la ceba tallada, els tomàquets tallats, la fulla de llorer i la farigola, una mica de sal, i sucre. Abaixeu el foc i deixeu-ho sofregir durant uns 15 min.
  3. Ruixeu-ho amb el conyac i espereu que l'absorbeixi.
  4. Finalment, mulleu-ho amb el brou de peix i trenqueu el bull.
  5. Passeu el conjunt per un colador xinès.
  6. En el brou resultant poseu les llenties, les nous i els cossos dels llagostins.
  7. Deixeu-ho coure uns 5 min, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto