Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos. Daureu els caps i les pells, juntament amb els alls tallats de qualsevol manera i un raig generós d'oli. Comenceu a foc fort.
  2. Quan hagi canviat de color, afegiu-hi la ceba tallada, els tomàquets tallats, la fulla de llorer i la farigola, una mica de sal, i sucre. Abaixeu el foc i deixeu-ho sofregir durant uns 15 min.
  3. Ruixeu-ho amb el conyac i espereu que l'absorbeixi.
  4. Finalment, mulleu-ho amb el brou de peix i trenqueu el bull.
  5. Passeu el conjunt per un colador xinès.
  6. En el brou resultant poseu les llenties, les nous i els cossos dels llagostins.
  7. Deixeu-ho coure uns 5 min, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto