Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos. Daureu els caps i les pells, juntament amb els alls tallats de qualsevol manera i un raig generós d'oli. Comenceu a foc fort.
  2. Quan hagi canviat de color, afegiu-hi la ceba tallada, els tomàquets tallats, la fulla de llorer i la farigola, una mica de sal, i sucre. Abaixeu el foc i deixeu-ho sofregir durant uns 15 min.
  3. Ruixeu-ho amb el conyac i espereu que l'absorbeixi.
  4. Finalment, mulleu-ho amb el brou de peix i trenqueu el bull.
  5. Passeu el conjunt per un colador xinès.
  6. En el brou resultant poseu les llenties, les nous i els cossos dels llagostins.
  7. Deixeu-ho coure uns 5 min, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: