Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les llenties amb la llet i la vainilla en una cassola i coeu-les fins que s’obrin. Quan siguin ben cuites, tritureu-les fins que quedi una textura de crema líquida.
  2. Amb un batedor emulsioneu els rovells d’ou amb el sucre i afegiu-hi la fècula. Afegiu-hi la crema de llenties i torneu a posar-ho a foc lent fins que trenqui el bull. Passeu-ho per un colador fi.
  3. En una cassola calenta poseu els ossos d’ànec i afegiu-hi sal i pebre. Quan estiguin ben daurats, incorporeu-hi un got d’aigua i el brou de carn. Coeu-ho durant 5 min i coleu la salsa.
  4. Tritureu els carquinyolis fins a fer-ne pols i afegiu-hi el sucre. En una paella molt calenta disposeu 4 rodanxes de fetge salat i empebrat. Daureu les dues cares del fetge. Traieu-les del foc i cobriu-les amb la barreja de carquinyolis i sucre
  5. En un plat fondo poseu-hi 2 culleres de crema de llenties i, al centre, el fetge. Deixeu-hi caure unes gotes de salsa d’ànec i decoreu-ho amb la vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto