Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les llenties amb la llet i la vainilla en una cassola i coeu-les fins que s’obrin. Quan siguin ben cuites, tritureu-les fins que quedi una textura de crema líquida.
  2. Amb un batedor emulsioneu els rovells d’ou amb el sucre i afegiu-hi la fècula. Afegiu-hi la crema de llenties i torneu a posar-ho a foc lent fins que trenqui el bull. Passeu-ho per un colador fi.
  3. En una cassola calenta poseu els ossos d’ànec i afegiu-hi sal i pebre. Quan estiguin ben daurats, incorporeu-hi un got d’aigua i el brou de carn. Coeu-ho durant 5 min i coleu la salsa.
  4. Tritureu els carquinyolis fins a fer-ne pols i afegiu-hi el sucre. En una paella molt calenta disposeu 4 rodanxes de fetge salat i empebrat. Daureu les dues cares del fetge. Traieu-les del foc i cobriu-les amb la barreja de carquinyolis i sucre
  5. En un plat fondo poseu-hi 2 culleres de crema de llenties i, al centre, el fetge. Deixeu-hi caure unes gotes de salsa d’ànec i decoreu-ho amb la vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto