Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les llenties amb la llet i la vainilla en una cassola i coeu-les fins que s’obrin. Quan siguin ben cuites, tritureu-les fins que quedi una textura de crema líquida.
  2. Amb un batedor emulsioneu els rovells d’ou amb el sucre i afegiu-hi la fècula. Afegiu-hi la crema de llenties i torneu a posar-ho a foc lent fins que trenqui el bull. Passeu-ho per un colador fi.
  3. En una cassola calenta poseu els ossos d’ànec i afegiu-hi sal i pebre. Quan estiguin ben daurats, incorporeu-hi un got d’aigua i el brou de carn. Coeu-ho durant 5 min i coleu la salsa.
  4. Tritureu els carquinyolis fins a fer-ne pols i afegiu-hi el sucre. En una paella molt calenta disposeu 4 rodanxes de fetge salat i empebrat. Daureu les dues cares del fetge. Traieu-les del foc i cobriu-les amb la barreja de carquinyolis i sucre
  5. En un plat fondo poseu-hi 2 culleres de crema de llenties i, al centre, el fetge. Deixeu-hi caure unes gotes de salsa d’ànec i decoreu-ho amb la vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto