Troba la teva recepta

5 sopes calentes de verdures

Aquestes sopes de verdures són perfectes per incorporar el verd necessari a la nostra dieta! A més de bones, són lleugeres i funcionen molt bé com a primer plat! Us hi animeu? Us en proposem cinc de ben variades!

CUINA.CAT

08/01/2019
01 Sopa cremosa de primavera

Sopa cremosa de primavera

Sopa cremosa amb espàrrecs blancs

Aquesta recepta 100% vegetariana té una textura cremosa que recorda a una crema però sense deixar de ser sopa. És ideal per menjar tèbia, així que heu de tenir en compte que l'haureu de deixar refredar uns quants minuts abans de tastar-la!

Llegiu la recepta completa

02 Sopa d'espàrrecs

Sopa d'espàrrecs

Sopa d'espàrrecs

Aquesta sopa verda no només és deliciosa, sinó que també és molt saludable per a l'organisme! Els espàrrecs destaquen per ser uns aliments diürètics que ajuden a la retenció de líquids, així que no dubteu a incorporar aquesta recepta a la vostra dieta.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de carquinyolis

Sopa de carquinyolis

Sopa de carquinyolis

Si us han sobrat carquinyolis aquest Nadal, ja teniu recepta per poder-los aprofitar. Ada Parellada, xef referent en cuina sostenible, us proposa fer una sopa amb aquest dolços per evitar tirar menjar a les escombraries. La dificultat és baixa, i és un plat apte per a vegetarians. 

Llegiu la recepta completa

04 Yakisoba, sopa japonesa de fideus

Yakisoba, sopa japonesa de fideus

Yakisoba, sopa japonesa de fideus

Els yakisoba són unes tallarines de farina de blat molt típiques a la cuina oriental. Al Japó, precisament, són especialistes a cuinar-los, però no cal anar al país nipó per tastar-los perquè a partir d'ara els podreu cuinar a casa! La feina més enrevessada és trobar tots els ingredients, però si us és complicat substituïu el que us falti per opcions occidentals i no us hi capfiqueu!

Llegiu la recepta completa

05 Sopa de carxofa amb curri

Sopa de carxofa amb curri Anna Garcia Frigola

Sopa de carxofa amb curri

Només cal pronunciar seguides les tres paraules clau d'aquesta recepta per adonar-nos que és una preparació original i sorprenent: carxofes, curri i sopa. Cal afegir res més?

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto