Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en el vas el pebrot verd, el pebrot vermell, el tomàquet, la ceba i l’all i trossegeu-ho 5 s a velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes de verdures de les parets i la tapa del vas cap a les fulles.
  2. Afegiu-hi l'oli i sofregiu-ho 5 min a temperatura Varoma i velocitat 1.
  3. Tritureu-ho 25 s a velocitat progressiva 5-10.
  4. Incorporeu-hi els espàrrecs, el llorer i el pebre i programeu 5 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  5. Afegiu-hi l'aigua i la pastilla de brou. Col·loqueu les cloïsses en el recipient Varoma, situeu-lo en la seva posició, i programeu 15 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  6. Poseu els ous a la safata Varoma, hi podeu posar a sobre les cloïsses, i torneu a programar 6 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  7. Col·loqueu les llesques de pa en el fons d'una sopera i aboqueu-hi a sobre la sopa, les cloïsses i els ous.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto