Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas el pebrot verd, el pebrot vermell, el tomàquet, la ceba i l’all i trossegeu-ho 5 s a velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes de verdures de les parets i la tapa del vas cap a les fulles.
  2. Afegiu-hi l'oli i sofregiu-ho 5 min a temperatura Varoma i velocitat 1.
  3. Tritureu-ho 25 s a velocitat progressiva 5-10.
  4. Incorporeu-hi els espàrrecs, el llorer i el pebre i programeu 5 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  5. Afegiu-hi l'aigua i la pastilla de brou. Col·loqueu les cloïsses en el recipient Varoma, situeu-lo en la seva posició, i programeu 15 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  6. Poseu els ous a la safata Varoma, hi podeu posar a sobre les cloïsses, i torneu a programar 6 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  7. Col·loqueu les llesques de pa en el fons d'una sopera i aboqueu-hi a sobre la sopa, les cloïsses i els ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: