Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en el vas el pebrot verd, el pebrot vermell, el tomàquet, la ceba i l’all i trossegeu-ho 5 s a velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes de verdures de les parets i la tapa del vas cap a les fulles.
  2. Afegiu-hi l'oli i sofregiu-ho 5 min a temperatura Varoma i velocitat 1.
  3. Tritureu-ho 25 s a velocitat progressiva 5-10.
  4. Incorporeu-hi els espàrrecs, el llorer i el pebre i programeu 5 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  5. Afegiu-hi l'aigua i la pastilla de brou. Col·loqueu les cloïsses en el recipient Varoma, situeu-lo en la seva posició, i programeu 15 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  6. Poseu els ous a la safata Varoma, hi podeu posar a sobre les cloïsses, i torneu a programar 6 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  7. Col·loqueu les llesques de pa en el fons d'una sopera i aboqueu-hi a sobre la sopa, les cloïsses i els ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto