Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les pastanagues, la ceba i l’all i talleu-ho a daus. Poseu-ho a l’olla amb un parell de cullerades d’oli i feu-ho coure uns minuts.
  2. Empolseu-hi el curri i continueu la cocció 2 min.
  3. Peleu la patata i el tomàquet i feu-los a daus un cop retirades les llavors del tomàquet. Incorporeu-ho a l’olla i salpebreu-ho amb moderació.
  4. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure 20 min, mig tapat.
  5. Prepareu les carxofes deixant el cor pelat i preparat posat en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s’ennegreixi. Tingueu present que les flors de la part central del cor que formen la pelussa no han d'estar gaire desenvolupades. Si es dona el cas, no us sàpiga greu eliminar-les. El plat que prepareu us ho agrairà. 
  6. Quan la cocció de la sopa estigui quasi enllestida, escorreu els cors de carxofa i talleu-los a làmines de mig centímetre de gruix i afegiu-los a l’olla. Feu-ho coure 10 min. Si voleu fer una crema, passeu la batedora per la sopa abans de coure la carxofa. 
  7. Abans de servir-ho, rectifiqueu de sal i pebre, afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i empolseu-hi una mica de julivert cisellat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto