Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les pastanagues, la ceba i l’all i talleu-ho a daus. Poseu-ho a l’olla amb un parell de cullerades d’oli i feu-ho coure uns minuts.
  2. Empolseu-hi el curri i continueu la cocció 2 min.
  3. Peleu la patata i el tomàquet i feu-los a daus un cop retirades les llavors del tomàquet. Incorporeu-ho a l’olla i salpebreu-ho amb moderació.
  4. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure 20 min, mig tapat.
  5. Prepareu les carxofes deixant el cor pelat i preparat posat en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s’ennegreixi. Tingueu present que les flors de la part central del cor que formen la pelussa no han d'estar gaire desenvolupades. Si es dona el cas, no us sàpiga greu eliminar-les. El plat que prepareu us ho agrairà. 
  6. Quan la cocció de la sopa estigui quasi enllestida, escorreu els cors de carxofa i talleu-los a làmines de mig centímetre de gruix i afegiu-los a l’olla. Feu-ho coure 10 min. Si voleu fer una crema, passeu la batedora per la sopa abans de coure la carxofa. 
  7. Abans de servir-ho, rectifiqueu de sal i pebre, afegiu-hi un parell de cullerades d’oli i empolseu-hi una mica de julivert cisellat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto