Troba la teva recepta

Preparació

Per a la sopa: talleu la beina de vainilla longitudinalment, raspeu-ne les llavors amb un ganivet petit afilat i poseu beina i llavors en un cassó amb la llet a bullir. A part, bateu els rovells amb el sucre i el cafè fins que s’emblanqueixin i augmentin de volum. Quan la llet bulli, aboqueu-la sobre els rovells batuts. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.

Per als carquinyolis: barregeu la farina, l’ou batut, el sucre, les ametlles, el llevat i l’aigua. Pasteu-ho fins que la pasta no s’enganxi a les mans. Feu la forma de dues barres i poseu-les en una safata de forn folrada amb paper parafinat. Feu coure les barres 10 min a 180 ºC. Talleu-les amb un ganivet esmolat en llesques fines, protegint-vos de l’escalfor amb un drap. Torneu a enfornar les llesques 10 min.

Muntatge: disposeu la crema en bols individuals i poseu-hi un parell de carquinyolis a cada un perquè es vagin remullant. Ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Mostra gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto