Troba la teva recepta

Preparació

Per a la sopa: talleu la beina de vainilla longitudinalment, raspeu-ne les llavors amb un ganivet petit afilat i poseu beina i llavors en un cassó amb la llet a bullir. A part, bateu els rovells amb el sucre i el cafè fins que s’emblanqueixin i augmentin de volum. Quan la llet bulli, aboqueu-la sobre els rovells batuts. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.

Per als carquinyolis: barregeu la farina, l’ou batut, el sucre, les ametlles, el llevat i l’aigua. Pasteu-ho fins que la pasta no s’enganxi a les mans. Feu la forma de dues barres i poseu-les en una safata de forn folrada amb paper parafinat. Feu coure les barres 10 min a 180 ºC. Talleu-les amb un ganivet esmolat en llesques fines, protegint-vos de l’escalfor amb un drap. Torneu a enfornar les llesques 10 min.

Muntatge: disposeu la crema en bols individuals i poseu-hi un parell de carquinyolis a cada un perquè es vagin remullant. Ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto