Troba la teva recepta

6 receptes de bols vegans

Celebrem el Dia Mundial del Veganisme amb uns plats molt rodons!

30/10/2018
01 'Chirashi', arròs amb crudités

'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres

'Chirashi', arròs amb crudités

El chirashi —que significa 'escampar' en japonès— és un plat tradicional nipó que consisteix a afegir peces de sashimi sobre un llit d'arròs cuit i amanit amb vinagre. Nosaltres us proposem aquesta opció vegana i saludable! En comptes de peix hi afegireu crudités de verdures. 

Llegiu la recepta completa

02 Cuscús complet

Cuscús complet Maria Ángeles Torres

Cuscús complet

El cuscús no només és el nom de la recepta, sinó que també és l'ingredient principal. A aquesta pasta s'hi afegeixen verdures, carn i diferents condiments per fer-lo al gust. Animeu-vos a tastar aquesta versió, ja que és molt gustosa i nutritiva!

Llegiu la recepta completa

03 'Porridge' amb coco i cacauets

'Porridge' amb coco i cacauets Maria Ángeles Torres

'Porridge' amb coco i cacauets

És possible que no hàgiu escoltat mai aquest nom, però perquè us en feu una idea un 'porridge' és una preparació celta a base de civada cuita amb aigua o llet. Aquesta proposta és ideal per esmorzar, ja que conté carbohidrats complets d'assimilació lenta. Això, facilita l'obtenció d'energia per fer afrontar el matí amb força.

Llegiu la recepta completa

04 'Chana dhai'

'Chana dhai' Becky Lawton

'Chana dhai'

El 'Chana dhai' és una recepta tailandesa i se sol menjar com a primer plat. La dificultat d'elaboració és mitjana, però no us espanteu perquè és d'aquells plats calentents —i un punt picants— que vénen molt de gust a la tardor!

Llegiu la recepta completa

05 Sopa francesa de ceba amb alga kombu

Sopa francesa de ceba amb alga kombu Becky Lawton

Sopa francesa de ceba amb alga kombu

Aquesta sopa francesa de ceba amb alga kombu vegana us enamorarà. Necesitareu alguns ingredients que són més difícils de trobar als mercats i supermercats, però amb una visita a alguna botiga especialitzada en productes orientals segur que ho solucionareu!

Llegiu la recepta completa

06 Amanida de llenties i taronja

Amanida de llenties i taronja AJJ Estudi

Amanida de llenties i taronja

Aquesta recepta de temporada és ideal i ben fàcil de fer. Només necessitareu llentia pardina cuita, taronja, tomàquets cirerols, pastanagues i brots tendres d’enciam. No us mentim si us diem que en 5 minuts haureu preparat el plat!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto