'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres
El chirashi —que significa 'escampar' en japonès— és un plat tradicional nipó que consisteix a afegir peces de sashimi sobre un llit d'arròs cuit i amanit amb vinagre. Nosaltres us proposem aquesta opció vegana i saludable! En comptes de peix hi afegireu crudités de verdures.
Cuscús complet Maria Ángeles Torres
El cuscús no només és el nom de la recepta, sinó que també és l'ingredient principal. A aquesta pasta s'hi afegeixen verdures, carn i diferents condiments per fer-lo al gust. Animeu-vos a tastar aquesta versió, ja que és molt gustosa i nutritiva!
'Porridge' amb coco i cacauets Maria Ángeles Torres
És possible que no hàgiu escoltat mai aquest nom, però perquè us en feu una idea un 'porridge' és una preparació celta a base de civada cuita amb aigua o llet. Aquesta proposta és ideal per esmorzar, ja que conté carbohidrats complets d'assimilació lenta. Això, facilita l'obtenció d'energia per fer afrontar el matí amb força.
'Chana dhai' Becky Lawton
El 'Chana dhai' és una recepta tailandesa i se sol menjar com a primer plat. La dificultat d'elaboració és mitjana, però no us espanteu perquè és d'aquells plats calentents —i un punt picants— que vénen molt de gust a la tardor!
Sopa de ceba amb alga 'kombu' Becky Lawton
Aquesta sopa francesa de ceba amb alga kombu vegana us enamorarà. Necesitareu alguns ingredients que són més difícils de trobar als mercats i supermercats, però amb una visita a alguna botiga especialitzada en productes orientals segur que ho solucionareu!
Amanida de llenties i taronja AJJ Estudi
Aquesta recepta de temporada és ideal i ben fàcil de fer. Només necessitareu llentia pardina cuita, taronja, tomàquets cirerols, pastanagues i brots tendres d’enciam. No us mentim si us diem que en 5 minuts haureu preparat el plat!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.