Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d’oli, ofegueu la ceba amb els dos pebrots picats a quadradets.
  2. Quan la verdura comenci a daurar-se, afegiu-hi el bitxo, el trosset de gingebre, pelat i picat, el tomàquet i les llenties partides.
  3. Remeneu-ho tot, incorporeu-hi el comí i afegiu-hi el brou de verdures o d’au.
  4. Deixeu-ho estofar fins que el guisat quedi tendre, aproximadament 1 h. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: