Preparació
- Escalfeu una olla amb una mica d’oli d’oliva. Coeu les cebes amb una mica de sal fins que quedin transparents. Tapeu l’olla, abaixeu el foc i deixeu-ho almenys 40 min, o més temps, si és possible. Les cebes han de tenir una consistència molt tova. Si es quedessin sense líquid i s’enganxessin a la paella, afegiu-hi una mica d’aigua.
- Un cop ben cuites, afegiu-hi l’aigua amb l’alga kombu, apugeu el foc i, quan bulli, reduïu-ho a foc lent i continueu coent-ho 15-20 min més, permetent que l’aigua agafi el gust de les cebes cuites. Traieu la kombu, i rectifiqueu-ho de sabor amb una mica de shoyu i una mica de pebre negre. Ratlleu el mochi
- i afegiu-lo per sobre de la sopa.
- En una paella, fregiu el pa i l’all, fins que quedi molt cruixent. Poseu el pa i l’all sobre un tovalló, perquè elimini l’oli.
- Serviu la sopa amb el pa per sobre i una mica de julivert picat.