Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu una olla amb una mica d’oli d’oliva. Coeu les cebes amb una mica de sal fins que quedin transparents. Tapeu l’olla, abaixeu el foc i deixeu-ho almenys 40 min, o més temps, si és possible. Les cebes han de tenir una consistència molt tova. Si es quedessin sense líquid i s’enganxessin a la paella, afegiu-hi una mica d’aigua.
  2. Un cop ben cuites, afegiu-hi l’aigua amb l’alga kombu, apugeu el foc i, quan bulli, reduïu-ho a foc lent i continueu coent-ho 15-20 min més, permetent que l’aigua agafi el gust de les cebes cuites. Traieu la kombu, i rectifiqueu-ho de sabor amb una mica de shoyu i una mica de pebre negre. Ratlleu el mochi
  3. i afegiu-lo per sobre de la sopa.
  4. En una paella, fregiu el pa i l’all, fins que quedi molt cruixent. Poseu el pa i l’all sobre un tovalló, perquè elimini l’oli.
  5. Serviu la sopa amb el pa per sobre i una mica de julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto