Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i els carbassons.Talleu-los a daus. Peleu la ceba i l’all, traieu-los els grills i piqueu-los.
  2. En una olla amb oli calent, poseu les verdures, el tomàquet i ½ cullerada de ras-alhanut. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent, 20 min. Saleu-ho.
  3. Per a les mandonguilles: tritureu tots els ingredients amb sal. Feu 16 mandonguilles i poseu-les en una safata de forn. Enforneu-les 20 min, a 180 ºC, girant-les a mitja cocció.
  4. Per a la salsa: espinyoleu els dàtils i piqueu-los amb els albercocs secs. Peleu i piqueu la ceba. Mescleu-ho amb la fruita seca i un pessic de sal.
  5. Tritureu el puré d’anacards amb el suc de les llimones, la menta picada i sal. Si la salsa és molt compacta, afegiu-hi una mica d’aigua o de llet vegetal.
  6. Peseu la mateixa quantitat d’aigua que de cuscús. Feu bullir l’aigua en un pot i afegiu-hi el cuscús, la sal, el ras-alhanut, la cúrcuma, i el suc i la pela finament ratllada de la llimona. Tapeu-ho i deixeu-lo reposar 3 min. Mescleu-ho amb una mica d’oli.
  7. Repartiu el cuscús als bols, amb unes verduretes. Afegiu-hi quatre mandonguilles de remolatxa a l’altra meitat i els dàtils i una mica de condiment al costat. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto