Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i els carbassons.Talleu-los a daus. Peleu la ceba i l’all, traieu-los els grills i piqueu-los.
  2. En una olla amb oli calent, poseu les verdures, el tomàquet i ½ cullerada de ras-alhanut. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent, 20 min. Saleu-ho.
  3. Per a les mandonguilles: tritureu tots els ingredients amb sal. Feu 16 mandonguilles i poseu-les en una safata de forn. Enforneu-les 20 min, a 180 ºC, girant-les a mitja cocció.
  4. Per a la salsa: espinyoleu els dàtils i piqueu-los amb els albercocs secs. Peleu i piqueu la ceba. Mescleu-ho amb la fruita seca i un pessic de sal.
  5. Tritureu el puré d’anacards amb el suc de les llimones, la menta picada i sal. Si la salsa és molt compacta, afegiu-hi una mica d’aigua o de llet vegetal.
  6. Peseu la mateixa quantitat d’aigua que de cuscús. Feu bullir l’aigua en un pot i afegiu-hi el cuscús, la sal, el ras-alhanut, la cúrcuma, i el suc i la pela finament ratllada de la llimona. Tapeu-ho i deixeu-lo reposar 3 min. Mescleu-ho amb una mica d’oli.
  7. Repartiu el cuscús als bols, amb unes verduretes. Afegiu-hi quatre mandonguilles de remolatxa a l’altra meitat i els dàtils i una mica de condiment al costat. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: