Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Moleu els flocs i les llavors de mill, el fajol i la tapioca amb una batedora potent o amb un molinet elèctric de cafè. Deixateu-ho amb la llet de soja dins d’una cassola. Coeu-ho a foc lent, 10 min, remenant-ho regularment. Tapeu-ho i deixeu que s’infli 5 min.
  2. En un bol, escalfeu l’oli de coco al bany maria fins que es torni líquid. Afegiu-hi el puré de cacauets i mescleu-ho amb el iogurt de soja i el sucre de coco.
  3. Poseu el porridge en un bol. En un costat, poseu-hi rodanxes de plàtan i cacauets, i, a l’altre costat, la crema de iogurt i cacauets. Serviu-lo tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: