Troba la teva recepta

8 plats amb anet

Posa més verd als teus plats amb aquest condiment

CUINA.CAT

21/10/2019

L'anet és una planta herbàcia de la família de les apiàcies originària del sud-oest i del centre d'Àsia. Aquesta planta s'utilitza per cuinar, i el seu consum, a més, ens proporciona diverses propietats beneficioses per a la nostra salut: és digestiu, diürètic, antihemorroidal, tònic -restableix el funcionament normal de l'organisme-, antiespasmòdic i antisèptic. Descobreix com incorporar-lo al plat amb aquestes vuit propostes.

 

01 Remolatxa, poma, cogombre i iogurt / Becky Lawton

Remolatxa, poma, cogombre i iogurt / Becky Lawton Becky Lawton

Remolatxa, poma, cogombre i iogurt

Com el títol indica, aquest plat és una combinació d'aquests quatre ingredients, principalment. Aquests, condimentats amb sal, pebre negre, all, suc de llimona, vinagre, sucre i anet, donen com a resultat una sopa, que pot formar part d'un menú lleuger i refrescant. 

Llegiu la recepta completa

02 Flam de vieires amb brou de marisc

Flam de vieires amb brou de marisc

Flam de vieires amb brou de marisc

L'anet forma part de l'acabat d'aquest plat, s'afegeix un cop s'ha d'emplatar. Aquest aliment combina molt bé amb qualsevol tipus de peix i de marisc, en aquesta ocasió amb les vieires, presentades amb una textura molt interessant.

Llegiu la recepta completa

03 Fonoll amb taronja i ají

Fonoll amb taronja i ají Enrique Marco

Fonoll amb taronja i ají

Aquest plat 100% vegetal incorpora ingredients silvestres com el fonoll i l'anet fresc, que casen molt bé. Si esteu cansats de menjar el típic plat de verdura de patata i mongeta verda, proveu de fer aquesta original creació. 

Llegiu la recepta completa

 

04 Carpaccio de pinya amb kirsch

Carpaccio de pinya amb kirsch

Carpaccio de pinya amb kirsch

Qui ha dit que el fonoll no és pot utilitzar a les postres? En aquesta ocasió completa tant el gust d'un sabrós carpaccio de pinya com l'estètica del plat. És un 2x1!

Llegiu la recepta completa

05 Navalles a la planxa amb aire d'herbes

Navalles a la planxa amb aire d'herbes

Navalles a la planxa amb aire d'herbes

Les navalles es complementen amb un aire d'herbes ben refrescant elaborada amb julivert, menta, cerfull, cibulet, estragó i anet, que contrasta amb la salor d'aquest mol·lusc de gran qualitat gastronòmica. El resultat és sorprenent. 

Llegiu la recepta completa

06 Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat / Cristina Rivarola

Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat / Cristina Rivarola Food Photos / Cristina Rivarola

Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat

L'anet en aquest cas s'utilitza quan ja està sec per fer un marinat que doni gust i faci més tou el pollastre. I caram si ho aconsegueix! 

Llegiu la recepta completa

07 Hofmann burger amb appenzell fondant

Hofmann burger amb appenzell fondant

Hofmann burger amb appenzell fondant

En aquesta recepta s'explica com preparar la carn per fer una hamburguesa a l'estil Mey Hofmann. Amb només 3 g d'anet, aquest condiment farà la seva tasca d'aportar el millor sabor possible. 

Llegiu la recepta completa

08 Morro de bacallà amb taronja

Morro de bacallà amb taronja

Morro de bacallà amb taronja, fonoll i ceba tendra

Menjar peix en salsa i que sigui saludable no sempre és fàcil. En aquest cas, us en proposem la següent opció: bacallà amanit amb vinagre, oli, brots d'anet, olivada i reducció de taronja. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto