Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu a bullir els coralls en aigua durant uns 5 min i, un cop escorreguts, talleu-los a dauets. Prepareu un puré amb la part blanca de les vieires en una batedora, afegiu-hi un ou, i continueu-ho batent fins que quedi homogeni. Aromatitzeu-ho amb una mica de pebre de Caiena i pebre, i perfumeu-ho amb una mica de porto i conyac.
  2. Torneu a posar en marxa la batedora per anar-hi incorporant la crema de llet. Ha de quedar-vos un puré de gust fort. Afegiu si cal més pebre i també els coralls al puré que heu preparat.
  3. Prepareu els motlles (d’un diàmetre de 5 cm) i unteu-los amb una mica de mantega. Ompliu-los amb el puré. Per fer que s’assenti bé la barreja dins el motlle podeu donar-hi copets sobre la taula en què treballeu.
  4. Poseu els motlles a bany maria dins una plàtera fonda amb aigua calenta fins a mitja altura. Cobriu els motlles amb paper vegetal untat amb mantega. Deixeu-los al forn preescalfat a 180 ºC 8 min.
  5. Serviu els flams sense motlle en plats calents, un o dos per persona. Acompanyeu-los amb el brou de peix i marisc, que podeu fer a casa o comprar fet. Decoreu-ho amb anet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto