Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir els coralls en aigua durant uns 5 min i, un cop escorreguts, talleu-los a dauets. Prepareu un puré amb la part blanca de les vieires en una batedora, afegiu-hi un ou, i continueu-ho batent fins que quedi homogeni. Aromatitzeu-ho amb una mica de pebre de Caiena i pebre, i perfumeu-ho amb una mica de porto i conyac.
  2. Torneu a posar en marxa la batedora per anar-hi incorporant la crema de llet. Ha de quedar-vos un puré de gust fort. Afegiu si cal més pebre i també els coralls al puré que heu preparat.
  3. Prepareu els motlles (d’un diàmetre de 5 cm) i unteu-los amb una mica de mantega. Ompliu-los amb el puré. Per fer que s’assenti bé la barreja dins el motlle podeu donar-hi copets sobre la taula en què treballeu.
  4. Poseu els motlles a bany maria dins una plàtera fonda amb aigua calenta fins a mitja altura. Cobriu els motlles amb paper vegetal untat amb mantega. Deixeu-los al forn preescalfat a 180 ºC 8 min.
  5. Serviu els flams sense motlle en plats calents, un o dos per persona. Acompanyeu-los amb el brou de peix i marisc, que podeu fer a casa o comprar fet. Decoreu-ho amb anet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: