Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a bullir els coralls en aigua durant uns 5 min i, un cop escorreguts, talleu-los a dauets. Prepareu un puré amb la part blanca de les vieires en una batedora, afegiu-hi un ou, i continueu-ho batent fins que quedi homogeni. Aromatitzeu-ho amb una mica de pebre de Caiena i pebre, i perfumeu-ho amb una mica de porto i conyac.
  2. Torneu a posar en marxa la batedora per anar-hi incorporant la crema de llet. Ha de quedar-vos un puré de gust fort. Afegiu si cal més pebre i també els coralls al puré que heu preparat.
  3. Prepareu els motlles (d’un diàmetre de 5 cm) i unteu-los amb una mica de mantega. Ompliu-los amb el puré. Per fer que s’assenti bé la barreja dins el motlle podeu donar-hi copets sobre la taula en què treballeu.
  4. Poseu els motlles a bany maria dins una plàtera fonda amb aigua calenta fins a mitja altura. Cobriu els motlles amb paper vegetal untat amb mantega. Deixeu-los al forn preescalfat a 180 ºC 8 min.
  5. Serviu els flams sense motlle en plats calents, un o dos per persona. Acompanyeu-los amb el brou de peix i marisc, que podeu fer a casa o comprar fet. Decoreu-ho amb anet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto