Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el fonoll a làmines i marqueu-ho a la paella amb una cullerada d’oli.
  2. Afegiu-hi vi blanc i suc de taronja, i deixeu-ho reduir 4 min.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu que cogui 5 min, fins que quedi cuit però grenyal. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Emplateu el fonoll i tireu-hi la salsa per sobre. Acabeu-ho empolsant-hi l’ají i amb uns quants brots d’anet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto