CUINA.CAT
01/02/2018Anys enrere s'aprofitava el Dijous Llarder per afartar-se d'aliments greixosos i preparar-se per a l'abstinència de la Quaresma. Tot i que la tradició de l'abstinència s'ha perdut, mantenir la panxa contenta sempre ens agrada. Amb aquestes coques podreu fer-ho!
Coca de llardons de la mocada
De coca de llardons no en pot faltar, ja sigui per esmorzar només començar el dia o per postres després dels ous i la botifarra. Aquesta recepta és típica d'Olot i està feta amb llardons de la Garrotxa, més tous, gustosos i sense crosta!
Coca de llardons
Aquesta coca de llardons incorpora com a novetat un bon grapat d'avellanes torrades, a més de canyella i anís, que aporten a la recepta una aroma i un regust molt especials. Tasteu-la!
Coca de llardons, torró de Xixona i sobrassada
Si no sabíeu que la típica coca de llardons mallorquina incorpora sobrassada per sobre, ara ja ho sabeu. Però us avisem que el contrast de sabor és potent i que, si no us hi atreviu, podeu substituir la sobrassada per fruita confitada.
Coca de llardons
Amb 30 minuts tindreu llesta aquesta coca de llardons: ràpida, bona i sense complicacions. La falta de temps i la mandra ja no són excuses!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: