Troba la teva recepta

Preparació

  1. Estireu la làmina de pasta de full amb un corró, pinteu-la amb una mica d’anís i empolseu-la amb canyella.
  2. Dividiu imaginàriament la làmina en tres parts longitdinals. Escampeu per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre. Doblegueu una banda sobre la franja central i aixafeu-la una mica amb el corró.
  3. Torneu-hi a posar anís, canyella, la resta de llardons i un terç de sucre. Tapeu-la amb l’altra banda i torneu a aixafar-la amb el corró.
  4. Pinteu la coca amb l’ou batut i empolseu-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  5. Coeu la coca al forn a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto