Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Macereu les panses amb el rom.
  2. Barregeu la mantega amb la mel. Afegiu-hi els ous i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi la farina tamisada i el llevat. Afegiu-hi la llet, la sal, la canyella, la llimona i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 30 min.
  3. Afegiu-hi les panses escorregudes, els llardons trossejats i el torró picat ben fi. Aboqueu la barreja en un motlle untat amb mantega i farina, repartiu el carabassat i els pinyons per sobre, empolseu-ho amb sucre i coeu-ho 40 min a 180 ºC fins que sigui cuit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: