Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de maig

Una proposta saludable i variada

CUINA.CAT

30/04/2020

Pel maig, cada dia un raig. A la revista CUINA d'aquest mes, us proposem un menú que us encantarà. Una torrada amb cargols com a entrant i un plat de cloïsses perfumades de farigola (o timó), una planta mediterrània aromàtica que a l’abril ja comença a florir i dóna un toc molt peculiar als plats. També us proposem uns calamars farcits amb alfàbrega i cireres per preparar unes postres vermelles irresistibles! 

01 Torrada amb cargols

Torrada amb cargols Becky Lawton

Torrada amb cargols

Comencem amb un entrant molt especial: torrada amb cargols. Són un producte valorat quasi exclusivament a la conca mediterrània i us en proposem una recepta fàcil i ràpida. Pa de pagès, formatge per untar i un parell de cargols per sobre. Un toc de pebre vermell hi donarà una nota de color i, si us agrada, afegiu-hi picant. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

02 Cloïsses amb farigola

Cloïsses amb farigola Becky Lawton

Cloïsses amb farigola

Cloïsses amb farigola, una recepta enèrgica i molt saborosa! Quan tingueu les cloïsses a punt, incorporeu-hi el vermut blanc, la nata i el suc de cocció reservat. Espolseu-hi la farigola i serviu-ho. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

03 Calamars farcits amb alfàbrega

Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton

Calamars farcits amb alfàbrega

Un plat de calamars farcits amb alfàbrega i amb talls de carbassons, albergínies i tomàquets. Regueu-ho amb vi blanc i espolseu-hi l'alfàbrega. Saludable i molt gustós!

Llegiu la recepta completa

04 Postres de cireres caramel·litzades

Postres de cireres caramel·litzades Becky Lawton

Postres de cireres caramel·litzades

I per postres, una copa de cireres caramel·litzades. Si voleu potenciar la caramel·lització, augmenteu la quantitat de mel; si voleu més suc, augmenteu la de vinagre, que pot ser balsàmic. Decoreu el plat amb unes fulles de menta picades. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: