CUINA.CAT
30/04/2020Pel maig, cada dia un raig. A la revista CUINA d'aquest mes, us proposem un menú que us encantarà. Una torrada amb cargols com a entrant i un plat de cloïsses perfumades de farigola (o timó), una planta mediterrània aromàtica que a l’abril ja comença a florir i dóna un toc molt peculiar als plats. També us proposem uns calamars farcits amb alfàbrega i cireres per preparar unes postres vermelles irresistibles!
Torrada amb cargols Becky Lawton
Comencem amb un entrant molt especial: torrada amb cargols. Són un producte valorat quasi exclusivament a la conca mediterrània i us en proposem una recepta fàcil i ràpida. Pa de pagès, formatge per untar i un parell de cargols per sobre. Un toc de pebre vermell hi donarà una nota de color i, si us agrada, afegiu-hi picant. Boníssim!
Cloïsses amb farigola Becky Lawton
Cloïsses amb farigola, una recepta enèrgica i molt saborosa! Quan tingueu les cloïsses a punt, incorporeu-hi el vermut blanc, la nata i el suc de cocció reservat. Espolseu-hi la farigola i serviu-ho. Que vagi de gust!
Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton
Un plat de calamars farcits amb alfàbrega i amb talls de carbassons, albergínies i tomàquets. Regueu-ho amb vi blanc i espolseu-hi l'alfàbrega. Saludable i molt gustós!
Postres de cireres caramel·litzades Becky Lawton
I per postres, una copa de cireres caramel·litzades. Si voleu potenciar la caramel·lització, augmenteu la quantitat de mel; si voleu més suc, augmenteu la de vinagre, que pot ser balsàmic. Decoreu el plat amb unes fulles de menta picades. Bon profit!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: