Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poliu els calamars (separeu-ne les ales i els caps) i renteu-los amb cura.
  2. Talleu el pebrot, els carbassons i les albergínies a dauets. Escaldeu els tomàquets, peleu-los, elimineu-ne les llavors i trossegeu-los. Piqueu la ceba, l’all i l’alfàbrega.
  3. En una paella, poseu la meitat de l’oli i feu-hi suar la ceba. Incorporeu-hi les verdures, l’all i un terç del tomàquet. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau 10 min. Al final, afegiu-hi la meitat de l’alfàbrega i deixeu-ho entebeir. Ompliu les bosses dels calamars amb el preparat resultant.
  4. Afegiu la resta d’oli a la paella i coeu-hi, 2 min, les parts reservades dels calamars. Incorporeu-hi la resta de tomàquet i el sucre, i remeneu-ho.
  5. Regueu-ho amb el vi i feu que arrenqui el bull. Abaixeu el foc i incorporeu-hi les bosses de calamar farcides. Deixeu que cogui, a foc suau, 20 min, girant les bosses de tant en tant. Espolseu-hi la resta d’alfàbrega i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto