Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu el formatge en un bol i, amb una forquilla, treballeu-lo amb la nata, les herbes tallades petites i mig all triturat, fins a obtenir una pasta homogènia. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera, tapada.
  2. Talleu el pa a llesques fines i torreu-les al forn, sobre un full de paper. Quan agafin color, gireu-les.
  3. Escorreu els cargols i eixugueu-los amb paper de cuina.
  4. En una paella al foc, poseu la ceba tendra picada amb un raig d’oli. Quan estigui transparent, incorporeu-hi la resta d’all triturat i els cargols, salpebreu-ho i salteu-ho 3 min.
  5. Unteu les torrades amb el formatge, quan encara siguin tèbies, i pel damunt poseu-hi un parell de cargols (sense la closca), regats amb unes gotes del suc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto