Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el formatge en un bol i, amb una forquilla, treballeu-lo amb la nata, les herbes tallades petites i mig all triturat, fins a obtenir una pasta homogènia. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera, tapada.
  2. Talleu el pa a llesques fines i torreu-les al forn, sobre un full de paper. Quan agafin color, gireu-les.
  3. Escorreu els cargols i eixugueu-los amb paper de cuina.
  4. En una paella al foc, poseu la ceba tendra picada amb un raig d’oli. Quan estigui transparent, incorporeu-hi la resta d’all triturat i els cargols, salpebreu-ho i salteu-ho 3 min.
  5. Unteu les torrades amb el formatge, quan encara siguin tèbies, i pel damunt poseu-hi un parell de cargols (sense la closca), regats amb unes gotes del suc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: