Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i espinyoleu les cireres.
  2. Poseu la mantega en una paella i coeu-hi les cireres 3 min, remenant-les.
  3. Afegiu-hi les ametlles filetejades i la mel, desfeta amb una mica d’aigua.
  4. A foc suau, mantingueu la cocció fins que tot plegat comenci a caramel·litzar-se. Retireu-ho i distribuïu-ho en els atuells de servei, calents.
  5. Desglaceu la paella amb el vinagre de gerds gratant-la amb una espàtula de fusta i repartiu el líquid resultant per damunt de les cireres. Espolseu-hi fulles de menta picades i acabeu-ho amb una fulla sencera. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: