Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i espinyoleu les cireres.
  2. Poseu la mantega en una paella i coeu-hi les cireres 3 min, remenant-les.
  3. Afegiu-hi les ametlles filetejades i la mel, desfeta amb una mica d’aigua.
  4. A foc suau, mantingueu la cocció fins que tot plegat comenci a caramel·litzar-se. Retireu-ho i distribuïu-ho en els atuells de servei, calents.
  5. Desglaceu la paella amb el vinagre de gerds gratant-la amb una espàtula de fusta i repartiu el líquid resultant per damunt de les cireres. Espolseu-hi fulles de menta picades i acabeu-ho amb una fulla sencera. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: