Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Purgueu les cloïsses en aigua salada, 2 h.
  2. En un cassó petit amb aigua, bulliu 4 min els grans d’all, sense pelar. Canvieu l’aigua i repetiu l’operació.
  3. Escorreu-los i eixugueu-los.
  4. Poseu les cloïsses en una paella tapada a foc viu, perquè s’obrin. Escorreu-les i reserveu el suc que han deixat anar. Mantingueu-les calentes, tapades.
  5. Feu una entalla a la pela dels grans d’all i daureu-los a foc viu amb la mantega, fins que agafin color.
  6. Incorporeu-hi el vermut, la nata i el suc de cocció reservat. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau fins que es comenci a espesseir. Incorporeu-hi les cloïsses, remeneu-les una mica, espolseu-hi la farigola esmicolada i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: