Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Purgueu les cloïsses en aigua salada, 2 h.
  2. En un cassó petit amb aigua, bulliu 4 min els grans d’all, sense pelar. Canvieu l’aigua i repetiu l’operació.
  3. Escorreu-los i eixugueu-los.
  4. Poseu les cloïsses en una paella tapada a foc viu, perquè s’obrin. Escorreu-les i reserveu el suc que han deixat anar. Mantingueu-les calentes, tapades.
  5. Feu una entalla a la pela dels grans d’all i daureu-los a foc viu amb la mantega, fins que agafin color.
  6. Incorporeu-hi el vermut, la nata i el suc de cocció reservat. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau fins que es comenci a espesseir. Incorporeu-hi les cloïsses, remeneu-les una mica, espolseu-hi la farigola esmicolada i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto