CUINA.CAT
04/07/2022Cansats del típic gaspatxo i l'amanida de tota la vida? Sou vegans i ja no sabeu què heu de menjar a l'estiu? Us proposem unes quantes receptes bones i senzilles ideals per a aquests mesos de calor.
Amanida de raves i remolatxa amb hummus vermell Becky Lawton
Cansats de la típica amanida d'enciam, tomàquet i cogombre? Els vostres plats necessiten una mica de color? Si us agraden els raves i la remolatxa, no dubteu i feu aquesta recepta. Fàcil de fer i encara més de menjar.
Cuscús amb oli de menta i blat de moro torrat / Ada Parellada Ada Parellada
No hi ha res millor per fer passar la calor que una bona amanida de cuscús ben refrescant. Us proposem que proveu aquesta recepta d'Ada Parellada.
Cucurutxos de remolatxa amb crema de llimona Becky Lawton
Teniu convidats a casa i no sabeu què heu de fer? Amb aquests cucurutxos triomfareu segur! La clau de tot plegat, però, és la crema de llimona feta amb farina d'anacards i un toc de nou moscada. És boníssima.
Escalivada
Ja ho sabem, no és cap sorpresa, però no hi podia faltar! L'escalivada és un dels plats estrella de la cuina catalana. I a l'estiu és boníssima!
Rotlles de paper d'arròs i cogombre farcits de llenties i verdures crues Becky Lawton
Si teniu convidats a casa i el vostre pitjor malson de l'estiu és haver d'encendre el forn per cuinar, opteu per aquests rotlles de paper d'arròs i cogombre, que no necessiten cocció. Són boníssims.
Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi
No hi ha estiu sense gaspatxo. Això sí, nosaltres us en proposem un de diferent: amb síndria i maduixes! Una recepta fàcil, ràpida i refrescant.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: