Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per rehidratar el cuscús: demaneu ajuda a un adult per bullir 800 ml d’aigua amb dues cullerades d’oli d’oliva i una culleradeta de sal. Estireu el cuscús en una safata i, quan l’aigua arrenqui el bull, vesseu-la-hi per sobre. Quan el cuscús hagi absorbit tota l’aigua, separeu els grans amb una forquilla.
  2. Per a l’oli de menta: escaldeu les fulles de menta en aigua bullent, escorreu-les bé i assequeu-les amb paper de cuina. Tritureu-les amb l’oli d’oliva.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-lis les llavors i talleu-los a dauets.
  4. Barregeuel cuscús amb els 'kikos', els tomàquets a dauets i el blat de moro cuit.
  5. Amaniu-ho amb l’oli de menta i ja ho podeu servir.

El consell

Si voleu preparar un cuscús i servir-lo com a plat únic, proveu d’afegir-hi més verdures i uns trossets de pollastre o de pernil salat. Us quedarà un plat completíssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto