Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per rehidratar el cuscús: demaneu ajuda a un adult per bullir 800 ml d’aigua amb dues cullerades d’oli d’oliva i una culleradeta de sal. Estireu el cuscús en una safata i, quan l’aigua arrenqui el bull, vesseu-la-hi per sobre. Quan el cuscús hagi absorbit tota l’aigua, separeu els grans amb una forquilla.
  2. Per a l’oli de menta: escaldeu les fulles de menta en aigua bullent, escorreu-les bé i assequeu-les amb paper de cuina. Tritureu-les amb l’oli d’oliva.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-lis les llavors i talleu-los a dauets.
  4. Barregeuel cuscús amb els 'kikos', els tomàquets a dauets i el blat de moro cuit.
  5. Amaniu-ho amb l’oli de menta i ja ho podeu servir.

El consell

Si voleu preparar un cuscús i servir-lo com a plat únic, proveu d’afegir-hi més verdures i uns trossets de pollastre o de pernil salat. Us quedarà un plat completíssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto