Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la tija de les maduixes, renteu-les i poseu-les en un recipient per triturar-les.
  2. Peleu i trossegeu la síndria i afegiu-la a les maduixes amb els tomàquets (si voleu, sense pela).
  3. Renteu el pebrot vermell, traieu-li les llavors i afegiu-lo a la fruita.
  4. Afegiu-hi la ceba tendra.
  5. Afegiu-hi l’oli d’oliva, el vinagre i la sal i tritureu-ho fins a tenir una textura llisa de crema.
  6. Passeu el gaspatxo per un colador xinès i acabeu-lo de triturar amb el túrmix.
  7. Deixeu-lo refredar a la nevera i emulsioneu-ho amb el túrmix.
  8. Acabeu-lo amb cibulet picat i trossets de maduixes i síndria.
  9. Opcionalment, acompanyeu-lo amb crostons de pa i llavors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: