Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els espinacs i escorreu-los perquè quedin ben secs.
  2. Feu farina amb 40 g d’anacards.
  3. Peleu l’all i tritureu-lo molt petit.
  4. Peleu el gingebre i ratlleu-lo.
  5. En un robot de cuina, tritureu els espinacs fins que quedin ben petits, però abans que treguin aigua.
  6. Barregeu els espinacs amb la farina d’anacard, el gingebre, l’all, el pebre i la sal.
  7. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina o un tallador d’embotits, feu-ne làmines molt fines.
  8. Formeu les paperines (cucurtutxos) amb les làmines i ompliu-les amb la barreja d’espinacs.
  9. Per a la crema de llimona: tritureu els anacards, el suc de llimona, la sal, l’oli d’oliva i l’aigua.
  10. Afegiu-hi nou moscada i pebre negre, i barregeu-ho amb suavitat. Serviu-la com a acompanyament dels cucurutxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24-25 ago

576a Fira de Sant Bartomeu d'Artesa de Segre

Fa més de mig mil·lenni que el rei Alfons IV, el Magnànim, va concedir el privilegi de celebrar...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto