Preparació
- Renteu els espinacs i escorreu-los perquè quedin ben secs.
- Feu farina amb 40 g d’anacards.
- Peleu l’all i tritureu-lo molt petit.
- Peleu el gingebre i ratlleu-lo.
- En un robot de cuina, tritureu els espinacs fins que quedin ben petits, però abans que treguin aigua.
- Barregeu els espinacs amb la farina d’anacard, el gingebre, l’all, el pebre i la sal.
- Peleu la remolatxa i, amb una mandolina o un tallador d’embotits, feu-ne làmines molt fines.
- Formeu les paperines (cucurtutxos) amb les làmines i ompliu-les amb la barreja d’espinacs.
- Per a la crema de llimona: tritureu els anacards, el suc de llimona, la sal, l’oli d’oliva i l’aigua.
- Afegiu-hi nou moscada i pebre negre, i barregeu-ho amb suavitat. Serviu-la com a acompanyament dels cucurutxos.