Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els espinacs i escorreu-los perquè quedin ben secs.
  2. Feu farina amb 40 g d’anacards.
  3. Peleu l’all i tritureu-lo molt petit.
  4. Peleu el gingebre i ratlleu-lo.
  5. En un robot de cuina, tritureu els espinacs fins que quedin ben petits, però abans que treguin aigua.
  6. Barregeu els espinacs amb la farina d’anacard, el gingebre, l’all, el pebre i la sal.
  7. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina o un tallador d’embotits, feu-ne làmines molt fines.
  8. Formeu les paperines (cucurtutxos) amb les làmines i ompliu-les amb la barreja d’espinacs.
  9. Per a la crema de llimona: tritureu els anacards, el suc de llimona, la sal, l’oli d’oliva i l’aigua.
  10. Afegiu-hi nou moscada i pebre negre, i barregeu-ho amb suavitat. Serviu-la com a acompanyament dels cucurutxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto