Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els espinacs i escorreu-los perquè quedin ben secs.
  2. Feu farina amb 40 g d’anacards.
  3. Peleu l’all i tritureu-lo molt petit.
  4. Peleu el gingebre i ratlleu-lo.
  5. En un robot de cuina, tritureu els espinacs fins que quedin ben petits, però abans que treguin aigua.
  6. Barregeu els espinacs amb la farina d’anacard, el gingebre, l’all, el pebre i la sal.
  7. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina o un tallador d’embotits, feu-ne làmines molt fines.
  8. Formeu les paperines (cucurtutxos) amb les làmines i ompliu-les amb la barreja d’espinacs.
  9. Per a la crema de llimona: tritureu els anacards, el suc de llimona, la sal, l’oli d’oliva i l’aigua.
  10. Afegiu-hi nou moscada i pebre negre, i barregeu-ho amb suavitat. Serviu-la com a acompanyament dels cucurutxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto