Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’amanida: renteu i talleu a daus molt petits els pebrots i els tomàquets. Peleu la ceba i piqueu-la. Col·loqueu-ho en un recipient amb les llenties i el julivert picat, salpebreu-ho, afegiu-hi el vinagre de xerès i unes gotes d’oli d’oliva, barregeu-ho i reserveu-ho.
  2. Renteu els cogombres i talleu-los finament, al llarg, amb una mandolina.
  3. Hidrateu, d’una en una, les fulles de paper d’arròs amb aigua calenta, poseu-les sobre un drap humit i cobriules amb 3-4 làmines de cogombre.
  4. A sobre, poseu-hi un parell de cullerades de l’amanida de llenties i enrotlleu-ho amb cura, com si fos un caneló. Repetiu l’operació fins que acabeu els fulls de paper d’arròs.
  5. Piqueu els bitxos i barregeu-los amb el sucre, el suc de llima, la salsa de peix, sal, pebre acabat de moldre i unes gotes d’oli d’oliva.
  6. Serviu els rotlles amb aquesta salsa i els raves, tallats finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto