
Formatges de la Garrotxa. Receptes amb lactis artesans
Mercat / Al cistell
Scamorza
La gran bola italiana
Mercat / Al cistell
Pagre
El peix rosat
Mercat / Al cistell
Nigella
Espècie protectora
Mercat / Al cistell
Colinap
Arrel per recuperar
Mercat / Al cistell
Pedrer confitat
Un menut de carn forta
Mercat / Al cistell
Enoki
El bolet del sol naixent
Mercat / Al cistell
Cabell d'àngel
Una polpa medieval
Mercat / Adreces gormandes
La creativitat més boja de la bona carn
Arriben a Barcelona les propostes més originals de l'aposta de Cal Seballut pel producte de qualitat
Mercat / Tant de gust
Calçotades
Per portar a casa
Mercat / Glop a Glop
Punt de trobada dels vins catalans al Born
El Disset Graus s'ha especialitzat en les DO del país
Fogons / bo i sa
Menú de febrer
Un àpat que és un paisatge d'hivern: els productes de temporada inspiren els plats que Carme Ruscalleda prepara aquest mes
Fogons
Formatges de la Garrotxa
Receptes amb lactis artesans
De trenta anys enrere ençà, el mapa dels formatges catalans ha canviat absolutament. I ho ha fet per millorar, tot s'ha de dir. Hem anat a la comarca dels volcans per veure com s'hi ha viscut aquesta evolució i hi hem descobert quatre artesans interessants.
Fogons
Botifarres!
L'embotit més tradicional
Un, dos, tres... de pagès! És l'embotit més popular de la nostra gastronomia. Pràcticament cada comarca en fa una versió pròpia amb un nom propi. Tota aquesta diversitat es reflecteix en un receptari botifarrer que ens dóna identitat culinària.
Fogons / I per postres
Taronges
València, Catalunya i les Illes es retroben en aquestes postres cítriques de Rubén Álvarez
Sortim / Genis del Foc
Neichel
Jean Louis Neichel
Volíem tornar al restaurant que durant més de tres dècades ha mantingut encesa la flama de la 'nouvelle cuisine' a Barcelona, i la nostra visita va coincidir, de manera imprevista, amb el comiat d'aquest negoci. Ja l'enyorem, però aprofitem l'ocasió per repassar la biografia personal i professional d'aquest xef que tant ha marcat la nostra cuina dels darrers 40 anys.
Sortim / A fons
Estrelles populars
Els restaurants 'low cost' dels grans xefs
Cada cop és més fàcil degustar la cuina dels millors xefs catalans sense haver-se de gratar gaire la butxaca. El fenomen de les versions a preus assequibles de restaurants amb estrelles Michelin s'estén cada vegada més i el públic hi dóna suport.
Sortim / Restaurants
Can Boneta
El restaurant revelació de Barcelona
Sortim / Espai dels lectors
La cocció al vapor
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Voleu ser còmplices?
El dubte de callar o denunciar un mal servei