
L'Autèntica Pizza Napolitana

Per fer boca / Gastropistes
Història i Gastronomia
Poques viles de la Costa Brava ofereixen un patrimoni arquitectònic tan important com Tossa de Mar. Si, a més, hi sumem una oferta gastronòmica de primera categoria, ja tenim l'excusa que ens calia per acostar-nos-hi!
Per fer boca / Taula Reservada
En un espai tan petit, una cuina tan gran...
Sorpresa al Last Monkey: local i preus minúsculs per a una proposta de nivell

Per fer boca / Genis del foc
Rom. Pere Planagumà
Just davant de la platja de Roses, aquesta taverna va obrir portes fa un any. Va ser el primer projecte que encapçalava directament aquest cuiner olotí provinent dels fogons de Les Cols. Arran de mar, ha passat 12 mesos elaborant una carta de plats —"no de tapes!", adverteix— molt marinera. Ara hi estrenarà un gastronòmic

Per fer boca
XIII Concurs de Joves Cuiners/es i Cambrers/es
L'edició d'enguany va estar marcada per l'alta competència, fins al punt que el jurat va atorgar la victòria ex aequo a tres escoles perquè no va poder triar una vencedora clara.

Per fer boca / Postal gastronòmica
De Halong al Mekong
El Vietnam té la forma de la lleta S, que per a nosaltres significa sabor a dojo! Des de la badia de Halong, al nord, fins al delta del Mekong, al sud, la cuina és molt variada.

Per fer boca / Gurmet vs Foodie
Menjar en silenci

A la cuina
Menú de juny
Quatre receptes saboroses, saludables i, per què no?, seductores i festives per a Sant Joan

A la cuina / El xef a casa
L'arròs 'foodie' de primavera
Tant en Miguel com l'Ariadna tenen un perfil gastronòmic a Instagram i, alhoral, escriuen al blog www.foodyingourmet.es sobre restaurants, receptes i viatges. Aquí, cuinen amb en Pep!

A la cuina
L'autèntica pizza napolitana
Els millors 'pizzaioli' de Catalunya ens expliquen com la podem fer a casa

A la cuina / Masterclass
Pulled Pork
Carme Ruscalleda ens explica les possibilitats culinàries d'aquesta tècnica importada dels Estats Units per coure carn de porc que, mitjançant un marinat amb espècies i una llarga cocció a baixa temperatura, aconsegueix una carn sucosa i molt tendra. Per omplir entrepans i fer molts altres plats!

A la cuina
Llagostins
Els ulls negres, la musculatura consistent i la pell una mica tacada. Són els trets que caracteritzen els llagostins que es pesquen als pobles costaners de les Terres de l'Ebre, un del marisc més saborós de la Mediterrània. Els tastem, en temporada alta, a les Cases d'Alcanar i a Sant Carles de la Ràpita.

A la cuina / Plaers saludables
Més enllà del sushi
La cuina japonesa té molts punts en comú amb la dieta mediterrània. Per això, molts xefs fan una aposta per la fusió d'ambdues propostes.

A la cuina
Sèsam
Més enllà del conte d'Ali Babà amb la coneguda fórmula per accedir al tresor amagat dels lladres, aquesta petita llavor pot ser la clau d'una millora nutricional en la nostra dieta.

A la cuina / Les postres de casa
Coques de revetlla
Per a la nit més màgica i curta de l'any, la Gemma ens presenta tres coques de revetlla que podeu preparar de manera fàcil i ràpida.

Al celler / Tria de tres
Rosats monovarietals per a les nits d'estiu
Personals, elegants i potents. Tres vins per deixar-se seduir, al mar o a la muntanya!

Al celler / Entrevista
Martí Gironell
Parlem amb l'escriptor i periodista del llibre número u en vendes de Sant Jordi: Ceferino Carrión, un noi de Santander, triomfa als EUA com a Jean Leon i fa realitat el somni de tenir un celler.

Al Celler / Remena, nena
La Llibreria: on els còctels són part de la cultura
Un nou local a les Corts amb un esperit que ens transporta a una època més tranquil·la.

Al rebost / Calendari
Els productes del juny
A l'estiu, el mar ens crida l'atenció per refrescar-nos, però també és una bona època per trobar alguns peixos molt interessants.

Al rebost / Decàleg
Soja
Fama saludable

Al rebost / Tant de Gust
Fruita seca i més
Ca Rosset produeix avellanes, ametlles i oli d'oliva de camps propis a Vilallonga del Camp, al costat de Valls

Al rebost / L'Adreça
La bona cuina per endur-se a casa
Els Fogons d'en Senén, a Sant Pere de Ribes, presenta una oferta de plats tradicionals per emportar-se a casa, amb la temporada i el producte de proximitat com a elements destacats d'una proposta personal que reivindica el retorn a la cuina de tota la vida.

Al rebost / Tria bé
Crep vs. Galette
Hi ha moltes coses que ens agraden de la cuina francesa, però si hem de triar un plat que agradi pràcticament tothom, segurament la crep guanyaria per golejada. Aquest mes parlem de la crep i d'una variant menys coneguda però igual de bona, la 'galette'.