
Les millors receptes de primavera i estiu
Entrants: propostes lleugeres i saludables per començar
El bon temps ja és aquí! Gaudim-ne també a taula, amb propostes lleugeres per començar els àpats més refrescants de l'any.
Primers: plats refrescants per menjar a l'aire lliure
Amanides, sopes fredes i plats lleugers de pasta o d'arròs. Propostes refrescants i saludables per menjar a l'aire lliure.
Segons: peix, marisc i carn amb fruites i flors
Els plats principals de la primavera i l'estiu s'omplen de peix i marisc. Fruites i flors, per suavitzar els àpats. La carn, freda o en barbacoes.
Postres: gelats i fruita de temporada per posar el punt i final
Ens deixem endur per les llepolies més dolces i refrescants. Els gelats i l'àmplia varietat de fruita de temporada triomfen per cloure els àpats.
Guia gormanda
Les millors propostes gastronòmiques per descobrir el territori. Productes, rutes turístiques, botigues i restaurants on trobar i degustar les grans delicadeses culinàries del nostre país.