Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada CUINA 145
Cuina núm. 145. Abril 2013

Les millors receptes de primavera i estiu

En aquest número

Entrants: propostes lleugeres i saludables per començar

El bon temps ja és aquí! Gaudim-ne també a taula, amb propostes lleugeres per començar els àpats més refrescants de l'any.

Primers: plats refrescants per menjar a l'aire lliure

Amanides, sopes fredes i plats lleugers de pasta o d'arròs. Propostes refrescants i saludables per menjar a l'aire lliure.

Segons: peix, marisc i carn amb fruites i flors

Els plats principals de la primavera i l'estiu s'omplen de peix i marisc. Fruites i flors, per suavitzar els àpats. La carn, freda o en barbacoes.

Postres: gelats i fruita de temporada per posar el punt i final

Ens deixem endur per les llepolies més dolces i refrescants. Els gelats i l'àmplia varietat de fruita de temporada triomfen per cloure els àpats.

Guia gormanda

Les millors propostes gastronòmiques per descobrir el territori. Productes, rutes turístiques, botigues i restaurants on trobar i degustar les grans delicadeses culinàries del nostre país.

Receptes

Salsa grega amb quefir

Envinagrats o 'pickles'

Sopa de pèsols amb flors de ceba

Crema de 'frijoles'

Canonets de pa amb crema de formatge

Musclos a la crema

Amanida freda de fideus 'soba'

Bloody mary, sorbet de tomàquet amb llagostins

Ous a la marinera

Crema de pèsols i ous de truita

Sangria amb pàtxuli, escopinyes i patates xips

Patates amb ceba caramel·litzada al vi negre i salsa brava

Gaspatxo de síndria, granissat d'alfàbrega i escamarlans

Timbal d'arròs especiat amb brou

Amanida de provolone, cirerols i flors

Pizzeta de tomàquets secs, ruca i panses

Tallarines fresques amb samfaina, musclos, cloïsses, navalles i safrà

Risotto de sípia, escamarlà i carbassó al safrà

Sopa freda de cítrics amb sorbet d'alfàbrega i oli d'oliva

Raviolis d'orquídies

Fideuada vegetal

Espàrrecs blancs amb escuma de maionesa

Amanida de pasta amb olives, pesto d'alfàbrega i ricotta

Tomàquets cirerols farcits de bacallà

Amanida de llenties

Bullabessa

Sardines marinades amb tres sabors

Hamburguesa de salmó

Cuixa de xai al forn amb espècies

Pollastre amb llima i espècies

Calamars amb crisantems

Graellada de marisc

Conill arrebossat amb amanida de cogombre i iogurt

Vedella freda amb salsa de tonyina

Lasanya d'estiu

Xai a la brasa amb romaní, all i confitura de pebrots

Carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Popets saltats amb pastissets de carbassó

Gelatina bicolor

Orxata d'anís

Brownie de xocolata

Melmelada de síndria

Magdalenes d'espècies i mel

Gelat de stracciatella

Batut de iogurt i maduixes

Figues amb formatge fresc

Macedònia d'estiu

Salsa de xocolata blanca: el pecat de Noè

Marquesa de xocolata blanca amb mousse de te verd matcha

Gelats de pal de meló i gerds

Últims números publicats

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: