
Llimona: acidesa refrescant
Vermut
El cigró d'or
Un vot amb futur a Gelida
Vermut
Màster en bacallà
A La Casa del Bacalao de Barcelona despatxen totes les parts d'aquest gustós peix blanc
Mercat
Kiwi
Sabor agredolç
Mercat
Cap de mort de vedella
Magre i melós
Mercat
Pèsols
Perles verdes
Mercat
Formatge Cheddar
Dues varietats i un únic nom
Mercat
Midó en pols
Molt energètic
Genis del foc
Juan Mari Arzak
Des de l'Olimp de la gastronomia
El xef donostiarra Juan Mari Arzak fa més de trenta anys que escriu en majúscules la història de la gastronomia de l'Estat espanyol. La seva cuina d'avantguarda, però d'arrels basques, ha sobreviscut, amb èxit, el pas del temps i de les modes. Ara, el futur del seu restaurant es diu Elena.
De cru a cuit
Llimona
Acidesa refrescant al plat
D'origen xinès con la resta de cítrics, la presència de la llimona és una constant en tots els receptaris des de l'època medieval. La seva acidesa és indicada per a les vinagretes, les marinades, les begudes i les postres.
De temporada
Croquetes casolanes
Queixalades cruixents a totes hores
Ja sigui com a aperitiu o com a plat complet, aquestes petites menges temptadores fan llepar-se els dits. Us proposem tres delicioses variants: de carn, de peix i de verdures.
Proposta del mes
La segona onada
El futur de la cuina catalana
El periodista Pau Arenós ha reunit quatre de les jovees promeses de la cuina catalana. Xavier Ferraté, Panda Gay, Jordi Parra i Jordi Roca han fet la seva particular aposta sobre com serà la cuina de casa nostra del futur. A més, ens han preparat un menú a l'Aula Gastronòmica del mercat de la Boqueria, que resumeix molt bé tots els seus plantejaments.
Celler
Taps de suro
De l'escorça a l'ampolla
Des de la pela d'una alzina surera fins a l'obtenció del tap de suro se segueix un llarg i complex procés d'elaboració. Us n'expliquem tots els passos. A més, en la secció Gran Reserva us hem preparat una selecció de les cerveses de fruites més representatives que es comercialitzen al nostre país.
Gran Reserva
Cerveses de fruites
Aromes dolcenques
Chapeau Banana. Chapeau Exotic. Chapeau Lemon. Timmermans Cassis. Timmermans Pêche. Timmermans Framboise
Gran Reserva
Els penedès fan les espanyes
El VIII Saló dels Vins visita les principals ciutats de l'estat
Món Sucre
Batuts
Refrescs nutritius
Ideals per prendre a tota hora, aquestes begudes són tan senzilles de preparar que no hi ha excuses per seguir les receptes que us proposem.
Destinacions amb gust
Alt Camp
Terra de calçots
Els calçots són, sens dubte, el millor reclam turístic d'aquesta comarca de relleu plàcid i clima suau. Bressol d'aquest insigne cebollí, ofereix, a més, tots els productes necessaris per acompanyar-lo. Prepareu el foc: tot és a punt per a un bon àpat.
Menjar i salut
Esmorzar: el primer plaer del dia
Per rendir plenament tot el matí, l'esmorzar ha d'estar compost per una adequada combinació de lactis, cereals o pa, i alguna peça de fruita.
La nevera de
Teresa Gimpera
Apetitosa musa
Amb l'exmodel, actriu i empresària Teresa Gimpera rememoren els escenaris gastronòmics de la gauche divine, com també la seva etapa al capdavant d'un restaurant a Begur, i el dia a dia de l'escola de models que dirigeix.
Fogons sense fronteres
Brasil
L'àpat comunitari
L'enyorança per la cuina autèntica és el que porta tant a brasilers establerts a Barcelona com a tot aquell qui ha conegut aquell país a aplegar-se al Bahía Porto Mar.
L'art de viure
Novells al mercat
Una petita guia per desenvolupar-se amb naturalitat als mercats municipals dels vostres pobles i ciutats.
Tendències
Encenedors de cuina
Si esteu tips de fer servir llumins o de buscar desesperadament un encenedor cada cop que heu d'encendre el foc, doneu un cop d'ull a aquests models d'encenedors de cuina i taula que us presentem. I si ja en teniu, potser us convencerem de renovar-lo.