Meló. Plats estiuencs amb els més dolços
Mercat / Al Cistell
Menta
L'herba amb aromes i efectes balsàmics
Mercat / Al Cistell
Enciam trocadero
Per a les amanides més intenses
Mercat / Al Cistell
Granadina
Magrana dolçament premsada
Mercat / Al Cistell
Formatge comté
Un francès pioner
Mercat / Al Cistell
Gírgola
Un bolet d'allò més sa
Mercat / Al Cistell
Truita de riu
Dels Pirineus
Mercat / Al Cistell
Fruita de la passió
El maracujà sud-americà
Mercat / Al Cistell
Llagosta
La delicadesa que ve del mar
Mercat / Al Cistell
Estruç
L'animal veloç
Mercat / Al Cistell
Sucre morè
Més refinat del que sembla
Mercat / Adreces gormandes
Que tremoli la pizza, ara arriba la coca!
La Coqueria reinventa aquesta menja mallorquina apostant per un producte més lleuger i digestiu
Mercat / Tant de gust
Conill com cal
Carn de qualitat a Baldomar (Noguera)
Mercat / Glop a glop
Vins i caves de gamma alta al cor del Penedès
La qualitat i la criança, símbols de Caves Colomer
Fogons / Bo i sa
Menú d'agost
Carme Ruscalleda proposa quatre plats d'estiu per a un àpat refrescant
L'estiu l'inspira records de països llunyanys i de festes majors ben properes.
Fogons
Meló
Aprofitem els millors i els més dolços per preparar quatre receptes sorprenents
És, amb la síndria, una de les fruites estiuenques per excel·lència. Us proposem descobrir-ne tots els seus sabors.
Fogons
Cebiche
Receptes per degustar el plar peruà de moda
Amb una història de més de 500 anys, aquest plat presenta una combinació deliciosa d'ingredients i un protagonista indiscutible: el peix.
Fogons / I per postres
Per endur
Jordi Roca ens proposa tres amanides de fruita que podem portar a la carmanyola i gaudir-les mentre prenem el sol a la platja
Sortim / Genis del foc
Compartir
Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas
Els tres exmembres de l'equip de cuina d'El Bulli reinterpreten a Cadaqués les receptes tradicionals amb les tècniques apreses al mític restaurant de Ferran Adrià
Sortim / A fons
Arran del volcà
Un viatge gastronòmic a Olot
El paisatge singular de l'entorn de la capital de la Garrotxa es tradueix en una gastronomia marcadament local. Tastem-la!
Sortim / Restaurants
Barraca
La nova arrosseria de la Barceloneta
El xef Xavier Pellicer desembarca al barri mariner de la capital catalana
Sortim / Espai dels lectors
Còctels saludables
Pep Nogué ens explica com preparar-los.
Opinió / Petits fours
'Birra' i gastronomia
Hem de canviar la manera de veure la cervesa