
Menú de Revetlla: amb receptes de Carles Gaig
Mercat
Llagostins
Els més divins de la Mediterrània
Mercat
Pera de Sant Joan
La més menuda de la revetlla
Mercat
Hamburguesa de Vedella
Redescobrir la Carn Picada
Mercat
Salsa de Soja
Condiment saludable
Genis del foc
Cocteleria Boadas
El club dels qui saben beure
La imatge del cèlebre Miquel Boadas presideix la concorreguda cocteleria que duu el seu cognom, un clàssic ineludible a tocar de la Rambla barcelonina. La seva filla dolors i el gendre, Josep Lluís Maruenda, han sabut mantenir amb fidelitat l'encant d'un estaliment que més que clients, té amics.
De cru a cuit
Els Peixos Musicals
Rap, pop i bacallà
Si els navegants mítics com l'Ulisses d'Homer s'embadalien amb el cant de les sirenes, els pescadors tenen el repte d'arribar a bon port independentment de si la mar és plàcida com una cançó de bressol o brava com l'indomable rock'n'roll. Us proposem un menú gastromusical al ritme de tres peixos que, passats per la cuina, assoleixen una altra nota.
A fons
Cuina Encantada
Un viatge per tres castells gastronòmics
Les pedres sempre expliquen històries remotes, sovint plenes de llegendes i encant. I res millor que fer un viatge al passat, gaudint alhora d'un bon àpat. Us suggerim tres enclavaments màgics: el Parador Nacional de Cardona, la Cuina de Can Simón a Tossa de Mar i el Castell de Ciutat a la Seu d'Urgell.
Celler
Parés Baltà
Tradició familiar amb idees pròpies
La tradició, la creativitat i la passió per la natura han convertit Parés i Baltà en un dels cellers de capçalera del Penedès.
El sommelier a casa
Passaran l'Estiu
Idees per conservar i guardar els vins quan arriba la calor
Taula de tast
Vins Madurs
Quatre opcions serenes i agradables al paladar
Proposta del mes
Sopar d'Una Nit de Sant Joan
Un menú de Revetlla amb Carles Gaig
Encara que sigui la nit més curta de l'any sembla que hi hagi temps per a tot. Per a la màgia, per als petards, les coques, els envelats, els balls, les fogueres, i, per què no?, per als fogons. Així, el xef Carles Gaig ens proposa algunes receptes per celebrar l'inici del regnat del Sol -el solstici d'estiu- en la primera gran festa popular de la temporada.