
Nadal a El Bulli. Descobrim els seus nous plats
Mercat / Al cistell
Ostra
El tresor marí
Mercat / Al cistell
Tronc de Nadal
L'arbre de xocolata
Mercat / Al cistell
Card
El parent humil de la tria del mes
Mercat / Al cistell
Tòfona
El bolet més místic
Mercat / Al cistell
Formatge stilton
El britànic amb més prestigi
Mercat / Al cistell
Sobrassada
L'embotit de les balears
Mercat / Al cistell
Foie Gras
En refinament francès
Mercat / Al cistell
Aspi spumante
L'escumós italià
Mercat / Adreces gormandes
Les galetes selectes amb nom pròpi
Casa Tuyarro ofereix des de fa més d'un segle una tria dolça, orignal i exclusiva a Santa Coloma de Farners
Mercat
Pularda de Sagàs amb personalitat
Mercat / Taula de tast
Brindis de festa
Dos caves, dos negres i un blanc per a la taula de Nadal
Mercat / Glop a glop
Caves solidaris per als àpats de Nadal
Berdié destina el 7% dels beneficis a cinc ONG
Fogons / Bo i sa
Menú de desembre
Carme Ruscalleda ens prepara un àpat de Nadal que combina els sabors més tradicionals amb els ingredients forans
Fogons
Canelons
Les estrelles de Sant Esteve
Ni són catalans d'origen, ni els menjaven els nostres rebesavis, però són nostres, ben nostres, van arribar d'Itàlia per instal·lar-se com a plat bàsic del receptari català i no poden faltar per Nadal.
Fogons
Nadal autèntic
Els sabors tradicionals tornen a casa
Tanquem els ulls i la memòria gustativa viatja a Nadals d'infantesa amb taules plenes de manjar i productes elaborats amb cura. Hi ha coses que no canvien. Com els galets, els pollastres, els torrons i les neules dels artesans que aquí us presentem.
Fogons / I per postres...
Bombons
És una trufa? És un bombó? Jordi Roca ens proposa unes postres molt versàtils per satisfer els paladars més llaminers.
Sortim / Genis del foc
Carles Tejedor
Via Veneto
De Terrassa a California, Londres i Barcelona. Aquest jove xef vallesà té una àmplia experiència als fogons i és un vlor ferm de la nova cuina catalana. Els últims anys, ha sabut mantenir la tradició de la carta al més gran dels restaurants clàssics de la capital catalana, però hi ha imprès un delicat equilibri per incorporar-hi aportacions de la seva trajectòria culinària.
Sortim
Redescobrim El Bulli
Una dècada després. El Bulli ha tornat a presentar una carta de tardor i manté les portes obertes fins a les vigílies de Nadal. Ens hem apropat fins a Cala Montjoi perquè ens presentin aquests nous plats.
Sortim / Restaurants
Malena
La dignificació de la brasa, al Segrià
Sortim
Temperar la xocolata
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petit fours
No tot és artesania!
Cal controlar els falsos artesans alimentaris