
Pizza. Prepareu-la com si fóssiu italians
MERCAT / AL CISTELL
Albercoc
El sabor de la fruita d'estiu conreada a les terres de ponent
MERCAT / AL CISTELL
Fonoll
Una espècia de sabor anisat
MERCAT / AL CISTELL
Pollastró
Quatre racions ben tendres
MERCAT / AL CISTELL
Moixernó sec
El bolet imprescindible del fricandó
MERCAT / AL CISTELL
Oliva farcida
D'anxova i més
MERCAT / AL CISTELL
Seitons
Ben envinagrats, deliciosos!
MERCAT / AL CISTELL
Aigua amb gas
Bombolles amb un punt àcid
MERCAT / AL CISTELL
Canonges
L'herba dels monestirs
MERCAT / AL CISTELL
Paté
De la Vall d'Aran
MERCAT / ADRECES GORMANDES
Per omplir un rebost berguedà al 100%
Més de sis dècades després, Queviures Tort, a Cal Rosal, conserva el nom i l'essència dels inicis
MERCAT / TANT DE GUST
Mas Marcè
D'ovella ripollesa
MERCAT / TAULA DE TAST
Cinc vins per a tot un àpat
Un vi envellit, un de disseny, un per a agosarats, un cava i un vi dolç
MERCAT / GLOP A GLOP
Barberà de la Conca homenatja el seu raïm
La Festa del Trepat uneix vi i art a finals de juny
FOGONS / BO I SA
Menú de juny
Amb aquest àpat, Carme Ruscalleda ens transporta del Japó a les nostres platges en un viatge ple de sabors
FOGONS
Pizza
La napolitana més autèntica
FOGONS
Sals
S'ha fet servir de moneda, se n'ha fet contraban, ha provocat lluites i ha fet trontollar imperis. La sal és molt més que un potenciador del sabor i un mitjà de conservació. T'ensenyem a condimentar-la per gaudir-ne al màxim.
FOGONS / I PER POSTRES...
Chutneys
Mango, pinya i poma. Jordi Roca ens ofereix tres propostes a base d'aquestes confitures agredolces d'aire oriental. Delecteu-vos-hi!
SORTIM / GENIS DEL FOC
Jordi Garrido
Mas de Torrent
Després d'una trajectòria prou intensa de guanyar talent i experiència a la ciutat d'on és originari, Xàtiva, Jordi Garrido fa un any que cuina a l'Empordanet, fidel a una gastronomia del tot lligada amb el territori. Un tipus de cuina que, reconeix, el fa feliç i el remet a uns paisatges d'infantesa curulls d'herbes silvestres, hortalisses i altres sabors valencians.
SORTIM / A FONS
La pàtria del vermut
Què té a veure el mític 'Reus, París, Londres' amb la beguda més habitual dels aperitius? I Hipòcrates? Per què al Camp de Tarragona s'ha mantingut el costum de fer el vermut? Us responem aquestes i altres preguntes mentre tastem unes tapes amb un bon got de vermut!
SORTIM / RESTAURANTS
Casa Nostra
Accent vegetal amb sabors de proximitat
SORTIM / ESPAI DELS LECTORS
Peix blau, greix melós!
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.
OPINIÓ / PETITS FOURS
El tretze: un bon número
L'experiència vital dels tres germans Roca