Salses a la italiana. El secret de la millor pasta
Mercat / Al cistell
Maduixa
La fruita del Maresme
Mercat / Al cistell
Moixernó
El bolet de Sant Jordi
Mercat / Al cistell
Créixens
Ganyotes herbàcies
Mercat / Al cistell
Pastisset
Dolç de festa
Mercat / Al cistell
Vermut
L'aperitiu per excel·lència
Mercat / Al cistell
Farigola
El perfum de Venus
Mercat / Al cistell
Emperador
El mandatari de la Mediterrània
Mercat / Al cistell
Anditos
La botifarra de la Vall d'Aran
Mercat / Adreces gormandes
Un maridatge entre Portugal i Catalunya
Caravela Gourmet ofereix una tria de delicadeses lusitanes i vins de cada banda de la península Ibèrica
Mercat / Tant de gust
Cabra hispànica
De les Terres de l'Ebre
Mercat / Glop a Glop
El celler més amagat de can Codorníu
Una petita cava per fer-hi escumosos de gamma alta
Fogons / bo i sa
Menú d'abril
El mes dels enamorats, la cuinera Carme Ruscalleda es diverteix amb un àpat juganer, inspirat en els ingredients de primavera.
Fogons
Salses a la italiana
El secret de la millor pasta
El veritable secret de la pasta! Més enllà del tomàquet i el parmesà, saber amanir amb gràcia és tot un repte que els italians han sabut superar amb escreix, amb una gamma de sabors i possibilitats gairebé infinits.
Fogons
Trompe-l'oeil
Tot i que és millor que no ens donin gat per llebre, per una vegada ens deixarem enganyar, però només ho permetrem a taula i per aquesta tendència contemporània a crear plats que no són el que semblen. Juguem a endevinar què amaguen!
Fogons / I per postres
Gerds i xocolata
Tres combinacions ben llamineres amb fruita vermella, aptes per a persones amb al·lèrgia a la lactosa.
Fogons / El petit xef
Vaset de taronja: energia i vitamines
Una crema dolça i salada amb personalitat pròpia
Sortim / Genis del Foc
Marc Gascons
Els Tinars
És un cas reeixit de successió familiar. Aquest xef i, a la sala, la seva germana, van convertir el restaurant dels pares –un parador de carretera de digníssima cuina– en un referent de la gastronomia moderna a les comarques gironines. Ho han fet treballant molt i sense estridències. Ara, la seva proposta ha arribat a Barcelona amb el restaurant L'Informal de l'Hotel The Serras.
Sortim / A fons
Olis premium
La tria més gurmet dels oliverars catalans
Es compten entre els més preuats del país, si bé han optat per unes característiques tan singulars que han hagut de renunciar a formar part de les denominacions d'origen. Els hem tastat i ens han agradat.
Sortim / Restaurants
Cau Faluga
Entorn modernista, esperit clàssic
Sortim / Espai dels lectors
Com menjar espàrrecs
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Gastronomia de mel i mató
Us heu preguntat mai per què es puja a Montserrat?