
Sopes
Vermut
La Cúpula
Mas i masover a Vila-sacra
Vermut
Llenya, pa i coca
Al forn Celestino d'Espinelves s'hi elaboren productes de fleca amb el sistema tradicional
Mercat
Cerviola
Molt preuada per fer-ne sushi
Un bon mes per apreciar la desconeguda cerviola, i saborejar un dels embotits més melosos del Principat: la botifarra. Proveïu-vos d'un bon bròquil, deixeu-vos temptar pels efectes picants del bitxo vermell i, de postres, elegiu la llaminera avellana, base de múltiples dolços.
Mercat
Botifarra blanca i negra
Un clàssic de la matança del porc
Mercat
Avellana
Insubstituïble en nombrosos dolços
Mercat
Bròquil
Apreciat des de l'antiguitat
Mercat
Bitxo vermell
Sabor ardent
Genis del foc
Paquita i Lolita Rexach
Divina cuina tradicional
La propaganda que reis, gastrònoms, periodistes i famosos han fet de les fórmules culinàries de les germanes Rexach és només un dels arguments de pes per deixar-se caure al maresmenc restaurant Hispània.
De cru a cuit
Espinacs
Una poció de vitamines
Menyspreats pels cristians pel fet de crèixer arran de terra -lluny del cel-, Catalunya va ser un dels primers territoris europeus a valorar les qualitats nutricionals dels espinacs i incorporar-los al seu receptari.
Proposta del mes
Sopes
Les millors receptes contra el fred
Nascudes de la cuina de l'aprofitament, les noves generacions han revaloritzat les sopes fins al punt que pràcticament són dinar de festa major. En aquests dies de fred, res millor que una bona sopa calenta.
Món Sucre
Fruites al forn
Fórmules diferents per menjar-se la fruita
Celler
Vins volcànics
La riquesa vinícola de les illes Canàries
L'origen volcànic de les illes Canàries, juntament amb la varietat de microclimes i de paisatges de l'arxipèlag ha donat lloc a unes noranta varietats de raïm d'una gran selecció de vins joves típicament bascos de baixa graduació alcohòlica: els txacolís.
Gran Reserva
Txacolís
Una selecció d'aquests vins joves bascos
Gran Reserva
El vi a la ràdio
L'Incavi i Ona Catalana estrenen un programa sobre el vi
Destinacions amb gust
Tarragonès
Terra de romescos
Lluny del pol d'atracció turístic de Tarragona i la Costa Daurada, els cuiners d'aquesta zona han sabut aprofitar els fruits de la terra de secà. Juntament amb els productes del mar, han elaborat un receptari de fórmules originals.
Menjar i salut
Adeptes al menjar ràpid
En una societat que no té temps per a res, el menjar ràpid s'ha convertit en un hàbit alimentari per a moltes persones. Tot i que no és una pràctica tan poc saludable com sovint se li atribueix, és preferible fer-ne un ús excepcional.
La nevera de
Ignasi Riera
El club dels sense pressa
Davant uns encenalls de pernil, unes patates braves i una copa d'albarinyo a la cerveseria cornellanenca Benlliure, aquest escriptor, exdiputat i gran gormand, posa de manifest les seves reivindicacions gastronòmiques.
Catalunya plat a plat
A l'ombra de les vinyes
El receptari del Priorat
Rica en matisos i aromes del passat, la cuina del Priorat està molt arrelada a la terra. El paisatge de secà, dibuixat per vinyes, ametllers i oliveres, es reflecteix en els seus plats.
L'art de viure
Sorpresa, tenim convidats!
Improvisar un àpat en poc temps és fàcil si es té un rebost ben proveït. Però de vegades els convidats arriben de sorpresa i es disposa de pocs aliments que es puguin servir freds o ser cuinats amb rapidesa. En aquests casos, el millor és fer servir la imaginació i l'enginy.
Tendències
Un àpat xinès
Sabors del món
Lisboa
Entre el bacallà i la malenconia