
Tapes! Les millors receptes per a les vacances
Mercat / Al cistell
Festuc
Un vici de llavor
Mercat / Al cistell
Reblochon
Un cremós en temporada alta
Mercat / Al cistell
Pesto
Alfàbrega matxucada
Mercat / Al cistell
Sípia
Fins als tentacles!
Mercat / Al cistell
Llet merengada
El sabor medieval del gelat
Mercat / Al cistell
Fideus d'arròs
La pasta llarga dels xinesos
Mercat / Al cistell
Conill
En territori d'ibers
Mercat / Adreces gormandes
Un mar d'anxoves al centre de Palamós
Tastanxova, una botiga que ofereix els millors filets del Mediterrani i del Cantàbric
Mercat / Tant de gust
Peix sec
De Formentera
Mercat / Taula de tast
Artesanes i catalanes
Una tria de cerveses fetes a casa nostra per menjar de gust!
Mercat / Glop a glop
Suma d'esforços per crear un vi inèdit
L'escumós ancestral de Vinyes Singulars i Mas Candí
Fogons / Bo i sa
Menú d'agost
Carme Ruscalleda aprofita els dies lúdics de les vacances per suggerir-nos un àpat juganer i informal
Fogons
Tapes!
Les millors receptes per a les vacanses
Temps de platja i d'àpats sense ritual. A tocar de la sorra, ens asseiem en una terrassa i devorem platets que ens fan sentir de vacances. Quatre escriptors gastronòmics comparteixen amb nosaltres aquesta sensació
Fogons
Cuina portuguesa
Un menú lusità 100% autèntic
És temps de viatjar, i enguany hem decidit quedar-nos a prop amb la garantia de menjar i beure bé. Hem descobert que el receptari de Portugal amaga molts secrets que desconeixíem. I no ens hem hagut de moure gaire: l'hem tastat a Barcelona!
Fogons / I per postres
Refrescants
Vuit anys després de començar aquesta secció a la nostra revista, Jordi Roca ens acomiada amb una tria de tres postres. Fins ben aviat!
Sortim / Genis del foc
Hideki Matsuhisa
Koy Shunka
El seu és un dels restaurants japonesos més prestigiosos d'Europa. Gràcies a cuiners com ell, no és estrany que a Barcelona la cuina nipona aixequi tantes passions. Carme Ruscalleda i Ferran Adrià el compten entre els seus referents culinaris. I ell es reivindica des dels fogons dels dos establiments que té a tocar de la catedral, un autèntic punt de trobada entre Catalunya i el Japó
Sortim / A fons
Sifons
El sifó és un clar exemple de civilització. Tot el que l'envolta ens demostra que les persones poden fer coses terribles, però també meravelles
Sortim / Restaurants
Sergi de Meià
Menjar com a pagès al cor de l'Eixample
Sortim / Espai dels lectors
Pebrots de tots colors
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
'Paellarrosset'
Però, ben bé, ben bé, algú sap què és la paella?