
Xató, l'amanida de l'hivern
Mercat / Al cistell
'Bouquet garni'
Herbes aromàtiques a la francesa
Mercat / Al cistell
Conill
La carn suau i versàtil
Mercat / Al cistell
Maire
La mare del lluç
Mercat / Al cistell
Xicoira
L'avantpassat de l'amanida d'hivern
Mercat / Al cistell
Polenta
Preparat de cereals
Mercat / Al cistell
Galera
La potència del gust marí
Mercat / Al cistell
Formatge emmental
Els ulls més lactis
Mercat / Al cistell
Xampinyó
El bolet més parisenc
Mercat / Al cistell
Calvados
La beguda del detectiu Maigret
Mercat / Adreces gormandes
Embotits autòctons a la capital del Ripollès
Can Mullot elabora derivats del porc casolans des de 1917 com mana la tradició i demana la clientela
Mercat / Tant de gust
Ous la Roca
Rossos i ecològics
Mercat / Taula de tast
Vins per a nits fredes
Un recorregut per Catalunya, La Rioja i La Ribera del Duero
Mercat / Glop a glop
L'aparador dels grans vins del Pla de Bages
Petit celler tria les millors referències comarcals
Fogons / Bo i sa
Menú febrer
D'absoluta temporada. Així són els plats calents i reconfortants que la xef de Sant Pol ens proposa per a aquest mes
Fogons
Xató
El plat del Carnestoltes
Salsa o amanida. De paternitat disputada o més aviat compartida. Sigui com sigui, ara és temporada alta d'un dels plats més reconeguts del nostre receptari, que es pot tastar en mil receptes. Tants cuiners, tants xatons.
Fogons
Llegums del país
Uns clàssics de la taula catalana amb nom propi
Fem un viatge per la nostra terra pèr descobrir quatre llegums catalanes amb unes identitats ben conegudes: cigronets de l'Anoia, fesols de Santa Pau, pèsols negres berguedans i mongetes del ganxet. Quatre xefs d'aquestes zones ens cuinen plats nous que els reivindiquen.
Fogons / I per postres...
Joc de cítrics
Jordi Roca ens planteja aquest mes tres finals d'àpat que combinen fruites cítriques i elements dolços amb aroma d'hivern.
Sortim / Genis del foc
Marc Singla
La mar salada
Deixeble de l'escola d'El Bulli, molts el coneixem com l'inventor de la truita deconstruida o líquida. Però aquest xef ha demostrat que és molt més que un plat. Després d'un paréntesi en la seva carrera culinària, torna a experimentar amb el seu ofici al cor del barri mariner de Barcelona. Allà hi serveix un menú que ha merescut el premi Time Out de gastronomia.
Sortim
Mercats
La transformació de les places de vendre en temples gormands
El Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès, el Central de València i el de Galvany de Barcelona. Les parades d'aquests edificis històrics ens demostren l'auge d'uns espais comercials de tota la vida que avui atreuen la clientela de paladar més exigent.
Sortim / Restaurants
Moderno
Una cuina referents de la Terra Alta
Sortim
Bona carn confitada
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petit fours
Cafè per a tothom?
Raons de l'èxit de la cafetera de George Clooney