
Xocolata, la temptació més dolça
Vermut
Santa Maria
Tapes en estat de gràcia a Barcelona
Vermut
Formatgeria Casa Gil
Una botiga de queviures de tota la vida a Vilanova i la Geltrú
Vermut
Judit Mascó
"Em disgusta el menú dels aeroports. No entenc que s'hi mengi tan malament"
Mercat
La dorada
Reina dels peixos
Aquest mes hem omplert el cistell amb la deliciosa Dorada, el sempre saborós Ànec, les endívies i el formatge cabrales, entre d'altres productes.
Mercat
L'ànec
Carn fina i exquisida, però molt greixosa
Mercat
El Cabrales
Amb un olor molt forta
Mercat
La llimona
Un cítric molt utilitzat en preparacions culinàries
Mercat
Les figues seques
Molt energètiques
Mercat
L'Endívia
Una hortalissa que creix a les arrels de la xicoira
De cru a cuit
En la varietat està el gust
Breu mostrari dels diferents tipus de xocolata
Genis del foc
Santi Santamaria
Des de la cúspide gastronòmica
Convençut que un bon cuiner s'ha d'identificar amb la seva terra, Santi Santamaria ho reafirma en la carta de El Racó de Can Fabes, als peus del Montseny.
De cru a cuit
Xocolata
La temptació més dolça
Antigament moneda de canvi i poció medicinal, la xocolata, addictiva i energètica, continua satisfent els paladars de gent de tot el món.
Proposta del mes
Temps de barbacoa
Suculències per coure a la brasa
El foc espurneja. Sobre la graella es couen calçots, carns i broquetes de diferents sabors i textures. És l'hora de preparar les salses que millor hi combinin i d'obrir una bona ampolla de vi negre. La festa de la barbacoa està servida.
Món Sucre
Cremes amb essència
De la crema catalana a les mescles més agosarades
La tradició mana que per Sant Josep es mengi crema cremada. En aquest article, el pastisser Jordi Butrón en renova la imatge i proposa sis alternatives per fer cremes de pastisseria que sorprendran tota la família.
Celler
Com guardar el vi
Una temperatura fresca i constant, un cert grau d'humitat i una impenetrable foscor són alguns dels requisits que afavoreixien l'envelliment adequat dels vins en els cellers. Tots els consells pràctics per realitzar tant una cava d'aficionats. I per acabar, la secció Gran Reserva dedicada, en aquest número, als licors de postres.
Destinacions amb gust
El Serrallo
Un passeig per la Tarragona marinera
Els plats nascuts a alta mar, dins les barques dels mariners, són la base de la cuina del Serrallo, el barri de pescadors de Tarragona. Amb el temps, les receptes nascudes vora mar han guanyat pes, i avui dia la ciutat sencera s'identifica amb una cuina amb gust de peix fresc i sabors nets.
Menjar i salut
Els lactis
Fonts inesgotables de calci, la llet de vaca i els seus derivats constitueixen els aliments naturals més complets que existeixen i són gairebé imprescindibles per cobrir les necessitats diàries de l'organisme en totes les etapes de la vida.
L'art de viure
Taules ben vestides
La moda, la vaixella, i fins i tot els convidats, marquen les pautes per escollir la roba de taula. La senzillesa és la clau.
Tendències
Les paelles del nou mil·leni
Sabors del món
Per terres extremenyes
Un suculent periple per Las Villuercas i Los Ibores entre sopes, migas, vins i altres delícies de la zona.