Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència. Remeneu-ho fins a obtenir una mescla homogènia i brillant. Deixeu-ho temperar.
  2. Munteu els rovells i els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum. Afegiu-hi la xocolata desfeta i barregeu-ho amb suavitat. Afegiu-hi la farina tamisada barrejant-ho amb suavitat.
  3. Repartiu-ho dins els motlles untats amb mantega i farina i coeu-ho al forn a 180º uns 6-8 min, adaptant el temps segons el forn de cadascú.
  4. Desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament, per tal que l’interior estigui líquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: