Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una part del mató i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta del mató i el sucre.
  2. Semimunteu la nata i barregeu-la amb suavitat amb el mató. Ompliu els vasets amb la mousse.
  3. Obriu la vainilla per treure’n les llavors. En un cassó poseu l’oli, la vainilla i el safrà i escalfeu-ho per infusionar. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi la melmelada. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua per alleugerir la textura.
  4. Repartiu la melmelada per sobre la mousse. Reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: