Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
  2. Afegiu-hi el préssec en almívar i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi.
  4. Aboqueu-ho dins el motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera (3 h com a mínim).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: