Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Per a la base: cobriu el motlle amb la pasta brisa i coeu-ho al forn durant 20 min a 190 ºC. Per evitar que s’infli la base va molt bé posar uns cigrons secs dins del motlle. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  • Per a la mousse de cafè: poseu en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu quallar a la nevera durant 2 h.
  • Per a la capa de Baileys: poseu en remull 3 fulles de gelatina. Escalfeu una mica de llet merengada i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la gelatina amb la resta de la llet merengada i el Baileys. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: