CUINA.CAT
30/11/2019Us proposem set idees on s'aprofiten les fruites i verdures de la temporada com l'albergínia, la citronel·la, la col llombarda, la xirivia o la pastanaga per elaborar plats deliciosos. De segur que no us faltaran vitamines aquest desembre!
Lasanya de llonganissa i albergínia
Atreviu-vos a innovar fent una lasanya que no porta carn picada, sinó que està farcida d'un sofregit d'albergínia -perfecta per menjar a l'hivern-, llonganissa i ceba.
Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella Becky Lawton
Aquest és un senyor plat que no us deixarà amb gana i que, a més, gràcies a la citronel·la, tampoc us farà patir pesadesa d'estómac.
Quiche vegana de col llombarda i porros
Heu provat mai de fer una massa sense ous ni mantenga? Tant si sou vegans com si no, us animem a elaborar aquesta quiche boníssima de col llombarda i demostrar-vos que podeu fer una pasta brisa amb només farina, aigua i oli.
Potatge de cigrons Becky Lawton
Què millor que un plat calent de cullera per pal·liar el fred? En aquest cas, un potatge de cigrons amb verdures de tempurada com la xirivia, que us serà molt fàcil de preparar i és agradable al paladar!
Pessic de pastanaga i iogurt
'Cheesecake' o 'carrotcake'? Si us apasionen aquests pastissos i no us podeu decidir per un, us proposem unes postres que us enamoraran, ja que integren el pa de pessic de pastanaga i el pastís fred, a l'estil 'cheesecake', però amb gust de iogurt. La propera vegada que us preguntin, ja sabreu què respondre.
Gall negre del Penedès farcit de festa major
Arriba l'època del gall, i què millor que triar-ne un criat al Penedès de manera rústica i en llibertat, i cuinar-lo amb un brou de verdures de temporada. Plats així fan festa!
Muffin amb pomes caramel·litzades de Marlene i Green Mama
Són ideals per esmorzar i berenerar... tot i que us vindran ganes de menjar-ne a totes hores! Encara que d'aspecte semblen magdalenes convencionals, a l'interior porten poma caramel·litzada i suc de mandarina natural, de manera que en incorporar ingredients extres reben el nom de 'muffins'.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.