Troba la teva recepta

7 receptes amb productes de desembre

Esmorzeu, dineu i sopeu d'acord amb el mes que estem

CUINA.CAT

30/11/2019

Us proposem set idees on s'aprofiten les fruites i verdures de la temporada com l'albergínia, la citronel·la, la col llombarda, la xirivia o la pastanaga per elaborar plats deliciosos. De segur que no us faltaran vitamines aquest desembre! 

01 Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

Atreviu-vos a innovar fent una lasanya que no porta carn picada, sinó que està farcida d'un sofregit d'albergínia -perfecta per menjar a l'hivern-, llonganissa i ceba. 

Llegiu la recepta completa

02 Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la Becky Lawton

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

Aquest és un senyor plat que no us deixarà amb gana i que, a més, gràcies a la citronel·la, tampoc us farà patir pesadesa d'estómac. 

Llegiu la recepta completa

03 Quiche vegana de col llombarda i porros

Quiche vegana de col llombarda i porros

Quiche vegana de col llombarda i porros

Heu provat mai de fer una massa sense ous ni mantenga? Tant si sou vegans com si no, us animem a elaborar aquesta quiche boníssima de col llombarda i demostrar-vos que podeu fer una pasta brisa amb només farina, aigua i oli.

Llegiu la recepta completa

04 Potatge de cigrons

Potatge de cigrons Becky Lawton

Potatge de cigrons

Què millor que un plat calent de cullera per pal·liar el fred? En aquest cas, un potatge de cigrons amb verdures de tempurada com la xirivia, que us serà molt fàcil de preparar i és agradable al paladar!

Llegiu la recepta completa

05 Pessic de pastanaga i iogurt

Pessic de pastanaga i iogurt

Pessic de pastanaga i iogurt

'Cheesecake' o 'carrotcake'? Si us apasionen aquests pastissos i no us podeu decidir per un, us proposem unes postres que us enamoraran, ja que integren el pa de pessic de pastanaga i el pastís fred, a l'estil 'cheesecake', però amb gust de iogurt. La propera vegada que us preguntin, ja sabreu què respondre.

06 Gall negre del Penedès farcit de festa major

Gall negre del Penedès farcit de festa major

Gall del Penedès farcit de festa major

Arriba l'època del gall, i què millor que triar-ne un criat al Penedès de manera rústica i en llibertat, i cuinar-lo amb un brou de verdures de temporada. Plats així fan festa!

Llegiu la recepta completa

 

07 Muffin amb pomes caramel·litzades de Marlene i Green Mama

Muffin amb pomes caramel·litzades de Marlene i Green Mama

Muffins amb pomes caramel·litzades i ametlles

Són ideals per esmorzar i berenerar... tot i que us vindran ganes de menjar-ne a totes hores! Encara que d'aspecte semblen magdalenes convencionals, a l'interior porten poma caramel·litzada i suc de mandarina natural, de manera que en incorporar ingredients extres reben el nom de 'muffins'. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto