Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Integreu-hi la Maizena i l’ametlla en pols. Afegiu-hi el suc de taronja, la pell ratllada, el rom i la pastanaga ratllada. 
  2. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les amb delicadesa perquè no s’abaixin. Unteu i enfarineu un motlle quadrat per fer-hi una placa de pessic de pastanaga. 
  3. Poseu-ho a coure al forn preescalfat 30 min a 190 ºC. 
  4. Per a la crema de iogurt: remulleu el full de gelatina i, quan sigui tou, traieu-lo de l’aigua i foneu-lo al microones un parell de segons. Dissoleu el sucre amb els iogurts. 
  5. Barregeu la gelatina amb els iogurts ensucrats, procureu que no estiguin freds. Munteu la crema de llet i integreu-la amb els iogurts. 
  6. Muntatge: en una safata, poseu una base de pessic de pastanaga; a sobre, poseu-hi la crema de iogurt i deixeu-ho refredar a la nevera. Quan la gelatina hagi quallat, talleu els pessics en rectangles individuals. 
  7. Acompanyeu el pessic de pastanaga i iogurt amb uns grills de taronja pelats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto