Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu els rovells i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Integreu-hi la Maizena i l’ametlla en pols. Afegiu-hi el suc de taronja, la pell ratllada, el rom i la pastanaga ratllada. 
  2. Munteu les clares a punt de neu i integreu-les amb delicadesa perquè no s’abaixin. Unteu i enfarineu un motlle quadrat per fer-hi una placa de pessic de pastanaga. 
  3. Poseu-ho a coure al forn preescalfat 30 min a 190 ºC. 
  4. Per a la crema de iogurt: remulleu el full de gelatina i, quan sigui tou, traieu-lo de l’aigua i foneu-lo al microones un parell de segons. Dissoleu el sucre amb els iogurts. 
  5. Barregeu la gelatina amb els iogurts ensucrats, procureu que no estiguin freds. Munteu la crema de llet i integreu-la amb els iogurts. 
  6. Muntatge: en una safata, poseu una base de pessic de pastanaga; a sobre, poseu-hi la crema de iogurt i deixeu-ho refredar a la nevera. Quan la gelatina hagi quallat, talleu els pessics en rectangles individuals. 
  7. Acompanyeu el pessic de pastanaga i iogurt amb uns grills de taronja pelats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto