Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC. Prepareu una safata especial per a muffins o bé, agafeu 12 tulipes de paper adequades. Poseu una mica d'oli i una mica de farina sobre les parets perquè la massa no s'enganxi quan s'estigui coent.
  2. En una cassola, cuineu a foc mitjà uns minuts 1/4 de sucre moscovat, les pomes pelades (sense el cor i tallades a cubs), i el suc de mandarina. Quan veieu que estigui carmel·litzat, apagueu el forn i retireu-ho.
  3. Bateu els ous i la 1/2 tassa de sucre moscovat en un bol gran. Quan estiguin batuts del tot, incorporeu-hi l'oli d'oliva verge extra a poc a poc i continueu-ho batent. Incorporeu el iogurt a la mescla i barregeu-ho tot.
  4. En un altre bol tamiseu la farina i el llevat. Després barregeu bé i afegiu la canyella en pols. (Si voleu donar-li un gust a xocolata a la recepta, podeu afegir unes 3 cullerades de cacau cru orgànic, i posteriorment, a la massa, algunes pepites de xocolata.)
  5. Incorporeu aquesta mescla seca al altre bol amb els ous, l'oli, el sucre i el iogurt. Quan estigui tot ben barrejat, amb l'ajuda d'una cullera afegiu la massa en els forats de la safata o en les tulipes de paper, i per sobre poseu alguns trossos de la poma caramel·litzada i algunes ametlles.
  6. Cuineu-ho de 15 a 18 minuts amb el forn encès amb calor a dalt i a baix. Abans de treure els muffins, comproveu que estan fets per dins amb l'ajuda d'un escuradents o un ganivet. Si surt net, estan llestos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

07 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto